mame, znate li mozda koje bih brasno i kakao mogla staviti za izradu biskvita? malena je ok s glutenom pa pretpostavljam da je obicno brasno ok, ali kakao me zbunjuje posto cokoladu ne jede jos.. mozda neki organic? hvala!
Printable View
mame, znate li mozda koje bih brasno i kakao mogla staviti za izradu biskvita? malena je ok s glutenom pa pretpostavljam da je obicno brasno ok, ali kakao me zbunjuje posto cokoladu ne jede jos.. mozda neki organic? hvala!
Ja sam svojima napravila male torte od griza s voćem i lijepo ukrasila i tu su razmrljale i jele, a za ostale pravu čokoladnu sa ticinom i dala sam im malo za probu. Mladja je bas htjela, a starija je za prvi rodjendan tek liznula čokoladnu i malo griz torte. Ni moje ne jedu slatko(šećer), niti kakao, pa niti čokoladu, ali za taj dan od mrvice nisam brinula da ce im nesto biti.
evo ti recept za tortu (ima i cijeli topic)
ti prilagodi svome djetetu
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
E to je takva torta!
Ja sam radila "slatku" varijantu i sa grizom, šljiva domaća slatka prefina i u to griz i jabuka sa malo grozdica, slagala sam šljiva, jabuka, šljiva jer moja curka obožava šljive, a uz to i teško kaka, a ukrasila sam sa ABC sirom sa spricom za šlag. Tata i ja smo dovršili, sto curka nije mogla.:D
Hvala cure!! Apricot, citala sam bas cijeli topic o toj torti, prekrasna je!!! Rado bih ju radila, ali zbog pomanjkanja odredjenih mogucnosti odlucila sam se za ovaj biskvit (ili ce bit petite od pira) s pudingom kuhanim u kompotu od jabuka, a drugi cu sloj obojati malinama.. hehe, bit ce to ok, ionako sam poprilicno sigurna da nece htjet mastit i mljackat (u ustima!!) tortu.. :)