Imala sam odnos sa momkom 7 dan menstruacije ali sml koristili zastitu. Jel moguca trudnoca ?
Printable View
Imala sam odnos sa momkom 7 dan menstruacije ali sml koristili zastitu. Jel moguca trudnoca ?
Svaka zastita vas stiti 99%
Please Help!
Dakle:ciklus 28 dana,uvijek uredan.
Zadnja menga 08 ili 09.07. sve normalno kad ono jučer 24.07. i danas krvarim. Doduše lagano i smedje,bolovi ko pred mengu,mučnina ko pred mengu...
Zbunjena sam jer mi se to nikad nije desilo.
Zadnji odnos je bio 15 i 17.07.
Što mislite?
Što bi moglo biti....uhvatila me panika.
Moze biti da ti se ciklus poremetio, ovulacijsko, mozda je pukla cista a i trudnoca je moguca...ako se nastavi javi se ljecniku, svako krvarenje izvan ciklusa treba provjeriti ali trudnocu ne mozes jos ustanoviti. Suzdrzi se od jakih ljekova i rtg-a do iduceg ciklusa za slucaj da si trudna.
Hvala na brzom odgovoru!
Sve mi je to potpuno strano jer je do sada bilo sve 5!
Baš mi je dosta mučno i naduta sam,mada mi se ti simptomi čine preranim za T.
Uhvatila me panika jer sutra idemo na more i tak..
Evo sjedim u Petrovoj na hitnoj i cekam. Odlucila sam prije mora vidjeti sto se zbiva.
I?
Doktor je posve siguran da T nije.
Napravili betu i ultrazvuk. Pukla mi je cista pa je zbog toga doslo do krvarenja. E sad,ja sam bila poprilicno sumnjicava jer mi je zaista jako mucno,kao u prvoj T,sto je on i skuzio i rekao mi je da je sasvim normalno da mi je mucno jer sam zapravo u pms-u.
Zaista je sa uzv bio detaljan i nisam dobila osjecaj da mu se negdje zuri,provjeravao je i provjeravao i kaze da je 99% siguran u svoju dijagnozu. Tako da eto,vjerovat cu mu,samo sto me muci da mi je bas toliko mucno...
Moram priznati da mi je pred M zlo,ali ne bas ovoliko.
Pa eto..cista je i bila najvjerovatnija zbog dana u ciklusu...ali opet nije niti mogao vidjeti ako je T u pitanju, prerano je. Za svaki slucaj, ne jake ljekove i sve znas...ako je odnos zadnji bio 17.07. fakat je prerano. Drz se.
Pozdrav djevojke! :-) znači ovako, nova sam ovdje pa mi se ova tema činila najprimjerenija za moje pitanje :) inače mi je ciklus uredan, otkad znam za sebe, i kad sam pod stresom uvijek ju dobijem točno na vrijeme, inače mi je ciklus od nekih 22-25 dana, noo zadnju sam imala 10.07. što bi značilo da mi kasni, imala sam odnos s dečkom otkad mi je završila i skoro svaki put je u mene.. (želimo to, da bude jasno:) ) Otkad mi kasni dosta često imam grčeve u donjem dijelu trbuha kao pred mengu, grudi su mi se abnormalno povećale i bole da ih ne mogu taknuti i imam još par simptoma, no ne želim se zalijetati da se ne bi razočarala.. Jesu ti grčevi normalni i nakon koliko dana je najpouzdanije napraviti kućni test??
ako znas kad ti je bila O, cca 2 tjedna poslije... ako ne, prvi dan izostanka se inace radi test... sretno :fige:
Yasmine,ja bi test napravila još pred tri dana ;-)
Pošto ti kasni,napravi ga kad želiš,nije bitna niti jutarnja prva mokrača..ako si trudna vidjet će se.
Sretno!
Pozdrav, i meni se cini da mi je ovdje najbolje postaviti pitanje pa se nadam da ce mi netko moci odgovoriti. Zadnja mens. je bila 31.07., O je bila 16.8. a jos nisam dobila, inace su mi ciklusi 29-40 dana, ali uvijek dobijem 2 tj nakon O jer znam tocno kad je O. Radila sam 2 testa, ali su negativna. Mene zanima sto mislite, da li ima mogucnosti da je u pitanju trudnoca ili ova lutealna faza tvarno moze trajati preko 27 dana? Svaki odgovor je dobro dosao, zahvaljujem :) Naravno iduci tjedan idem kod doka al eto da vidim misljenja..
xavii nemoguce je da lutealna traje 27 dana, ili si trudna ili nije bilo ovulacije ili je ovulacija bila kasnije.
tocno utvrditi ovulaciju 100% sigurno mozemo samo UZV.
sretno!
Hvala na brzom odg, zato sam sigurna jer sam na UZV bila 17.8. i rekla je da je ovulacija vec bila, vjerojatno dan prije ili eventualno taj dan ranije, po zutom tijelu. A i ja sam po sebi vidjela da je bila taj dan (16.), samo sam htjela provjeriti. Zato mi nije nista jasno..
Hmmmm, onda je jaaako cudno sto su testovi neg, o kojim testovima je rijec?
Bacila sam, to je onaj sto 2 dodju u njemu, ne znam kako se zove, nije najskuplji, iako su mi rekli da nema razlike da su svi isti sto se tice tocnosti..Jel imaju neki pouzdaniji testovi? Vjerojatno cu ici ujutro vaditi betu da se ne mislim vise..
Meni se gravignost pokazao kao najbolji, ali beta je definitivno najsigurnija.
da, svakako cu je uraditi. Hvala na odg :)
jesi vadila betu?
jesam, naravno da je manja od 1 :(
Zao mi je. Kad ides na pregled?
Hvala, u ponedjeljak cu odmah da mi da dabroston da dobijem, pa dalje cemo vidjeti. Na drugoj temi sam pitala za inozitol, vidjela sam da si ti pisala, a ne mogu slati PM jos, pa ako nije problem, samo mi info treba :)