autosjedalica i kolica različitog proizvođača
Da čujem malo vaša mišljenja
Namjeravam kupiti Chicco S3 trokolicu jer imamo od šogi njihovu Chicco košaru. Mislila sam kupiti i Chicco autosjedalicu Autofix s postoljem jer ima dobre ocjene na testovima, ali po dućanima vele da ju više ne naručuju, navodno nisu "anatomske" :? Sythesis AS mi se nekak ne sviđa, pa ćemo vjerojatno onda kupiti Maxi Cosi Cabrio...
E sad, koliko vam je bilo važno da autosjedalicu možete namontirati na kolica? Jel stvarno takav bed uspavanu bebu vaditi van iz sjedalice i stavljati u kolica?
Meni se nekak čini da u autosjedalici ionako ne bi trebala predugo boraviti, tek toliko koliko se mora voziti u autu
Re: autosjedalica i kolica različitog proizvođača
Mi imamo Peg Perego, Pramette i oduševljeni smo s tim kolicima. Autosjedalicu smo na kojica namontirali 4-5 puta, ali nam se to pokazalo poprilično nepraktično. Kako se u Pramette beba može voziti okrenuta prema mami, radi toga ti sjedalica nije potrebna. Kad je napunio 4-5 mjeseci, pa mu je bilo dosadno voziti se dole, a mama ;) je htjela gledati sina dok ga vozi, stavila sam ga u seggiolino, ali se u njemu jako, jako znojio pa smo od toga odustali i koristili ga isključivo za vožnju autom. Zaključak, nije ti bitno, barem iz našeg iskustva!
Re: autosjedalica i kolica različitog proizvođača
Imamo chiccovu autosjedalicu i kolica. Autosjedalicu na kolica nisam namontirala NIJEDNOM. Meni je to totalno nevažna funkcija, a novorođenčad bi što manje trebale provoditi u tom položaju, dakle - samo u autu radi sigrunosti!