koliko su vam trajale lohije?
Printable View
koliko su vam trajale lohije?
do prekjučer, što će reći skoro 6 tjedana - grozno....
Uh, meni su trajale 4 tj. pa onda opet malo, pa opet i tako skoro dva mjeseca. :x
uh
ma meni jos traju, vec mi dugo izgleda :roll:
Pridružujem se Zrinki! Već mi ih je pun kufer!!!
što su lohije?
krvarenje nakon poroda, iscjedak iz rodnice
lohije su iscjedak iz mislim maternice sa intenzivnijim mirisom...laano krvaruckanje nakon poroda
tenkju ;)
a ja mislim šta je sad
Zrinka, ja sam nakon carskog krvarila mjesec dana pa sam otisla opet u Mimice na pregled i dobila endometrin tablete jer mi je u maternici i dalje bilo krvi i nije se dovoljno stegla do tada. Uzimala sam ih tjedan dana (nije bas ugodno jer izazivaju kontrakcije) i na sljedecem pregledu je bilo sve ok.
šest/sedam tjedana, tako mi bilo i prvi puta :x
5 dana...ali ja sam bila kiretirana.
jos uvijek, a preksutra je 6tj. s tim da vec vise od 2tj. to nije ni pravo krvarenje ali je za dn. ulozak. inace cu si zaribat gace. al i ja sam rodila na carski.
curi, ali više neka obojana vodica - ide mi na živce ...
(prvi put su mi izlazili i komadi (!) i komadići svačega mjesec dana ...)
sva tri puta 6 tjedana :(
2-3 tjedna po jako jako malo pa onda uz endometrin jos 5-6 dana
zaboravila ja napisat da je bio carski
Ne sjecam se tocno(makar je bilo nedavno :oops: ) Cini mi se negdje oko 2-3 tjedna,a potom jos par dana neki iscjedak.Kasnije sam dva puta na jedan dan imala neko slabo krvarenje.
A koliko znam i kod carskog kiretiraju,ili?
Jos nikad nisam cula za sretnicu ko Lunu,da su joj lohije trajale 5 dana.
A kaj bi moli kiretirati na carskom kad sve očiste nakon što izvade bebu :?
Pa ni ja, i meni je bilo čudno.Citiraj:
Nina prvotno napisa
Imala sam normalan, vaginalni porod bez epiziotomije, ali mi je ostao komadić posteljice i onda su me uspavali i kiretirali. Prva dva dana dosta sam krvarila, 3. i 4. nešto manje, a 5. je bio kao zadnji dan menge. Nakon toga sam još neko vrijeme nosila dnevni uložak jer je bilo blijedo žućkasto, ali stvarno nevrijedno spomena.
Pa kiretaza i jest "ciscenje" maternice.
Meni je doc nakon carskog rekao-mi smo vam to sve lijepo pocistili,tako da ce vam i krvarenje kratko trajati.No i uz to,krvarila sam kako rekoh sigurno 2 tjedna.Ne puno,ali ipak.
meni trajalo svih 6 tjedana. točno zadnji dan babinja prestalo. već mi je bilo zlo od uložaka. nadam se da neću mengu uskoro ugledat
Citiraj:
zrinka prvotno napisa
zar lohije nisu oni krupni ugrusci :?
Moze bit da se radi o krupnijim ugruscima,ali i sve ostalo "sto izlazi "nakon poroda su lohije
4 tjedna ;)
četiri tjedna,možda koji dan više
Ajme... baš se i ja ovo pitam, ali ja sam prestala krvariti 5ti dan, a sada imam samo lagano žućkasti iscjedak... :?
janocka, tako je mislim bilo i meni, pauza a onda je krenulo...ali bila mi je i patronažna koja me ja malo 'izdiletirala'ili kako se to već kaže i upozorila me da se krećem da olakšam krvarenje i da će to opet buknut, i je. nevjerujem da uopće mogu bit tako kratke lohije, dok se to sve vrati na svoje i sl..
meni - oko 4 tjedna -
oba puta kojih 20-ak dana
A koliko si imala pauzu? Ja sam nakon Jana krvarila nekih 4 tjedna pa imala nekih tjedan pauzu i ponovo prokrvarila. Mislila sam da sam dobila mengu ali se poslije ispostavilo da nije.Citiraj:
snoopygirl prvotno napisa
I meni je nakon negdje tjedan dana skoro sasvim prestalo krvarenje.Onda mi je babica preporucila neki caj koji pospjesuje konrakcije maternice i izbacivanje zaostale krvi i zaista,nakon 2 salice tog caja,opet mi je krenulo.
Pretpostavljam da bi napisala koji je da se sjećaš....Citiraj:
Nina prvotno napisa
Sjetila sam se topica o gospinom plaštu i popila šalicu čaja. Slučajnost ili ne, ali sam malo krvarila poslijepodne. Nastavljam dalje piti čaj. I činilo mi se da je 5 dana premalo.
E bas mi se cini da se radi o gospinom plastu! Probaj,mozda i kod tebe upali!
ja sam krvarila nešto manje od 4 tjedna
Ja sam krvarila 7 dana, krvaruckala još 7, ali sam još dosta dugo imala taj neugodni iscjedak koji također spada u lohije. Mislim sve skupa nekih 4 ili 5 tjedana.
Pijem gospin plašt i krvarim!
evo, na tocno napunjenih 6tj. prestalo je iz mene izlaziti sve. sada jos samo nekontrolirano izlazi mlijeko :lol:
prvi put 3 mjeseca
drugi put 5 tjedana, s tim da jos uvijek povremeno nakon nekog veceg fizickog napora imam pojacan iscjedak sa sukrvicom
Joooj, cure, a meni je danas 8 tjedana od poroda i još uvijek krvarim jače ili slabije, kako koji dan. Dosta mi je uložaka!!!!!! Baš onaj dan kad sam bila kod dr. bilo je slabije i on je rekao da je to normalno s obzirom da dojim.
Kaj da radim? Da probam piti taj čaj o kojem govorite?