Koliko odjeće i obuće imaju / trebaju
Kako se ljeto primiče kraju ja opet dolazim u iste probleme s odjećom za klince. Uvijek mi je teško procijeniti koliko odjeće realno trebaju za jesen/zimu i onda redovito pretjeram. Kad se na to pridodaju još i ono što bake i tete kupe završimo s nepotrebno velikom hrpicom.
Malecki ide u vrtić (4 i pol godine), a curka u školu. Zanima me vaše mišljenje, koliko bi realno bilo dosta majica / hlača za dijete koje se umjereno prlja :). Nose li ikad dva dana zaredom iste hlače? (Pod iste mislim da se dva dana nose bez pranja). Moji nose sve maksimalno jedan dan i sutra sve čisto. Nije mi problem prati, ali zna biti problem osušiti pa sam se već više puta pitala bi li mogle iste hlače dva dana zaredom ako na njima nema neke vidljive prljavštine, pijeska i sl. Nekad trebaju dva dana da se npr. traperice osuše.
A cipele? Koliko pari u istom broju preferirate? Trudim se da imaju uvijek barem patike, cipele i gumene čizme.
Budući da mi je to značajna stavka u budžetu voljela bih je smanjiti, imam feeling da ima prostora :)