Molim preporuku za dobar servis za čišćenje, moram pod hitno očistiti kutnu garnituru i tepih.
Poželjno je da koriste neka "eko prihvatljivija" sredstva za čišćenje.
Printable View
Molim preporuku za dobar servis za čišćenje, moram pod hitno očistiti kutnu garnituru i tepih.
Poželjno je da koriste neka "eko prihvatljivija" sredstva za čišćenje.
ja sam bila jako zadovoljna sa antiallergic servisom
ali ne radi im web a na tel se nitko ne javlja
pa ne znam da li još rade
sad sam dogovorila sa ovima http://www.blic.hr/
javim rezultate
Studena hvala ti, molim te javi kako je prošlo.
Nitko nije zadovoljan svojim servisom za čišćenje?
Ne znam za servis, ali zakaj si to sama ne napraviš?
Ima za kupiti na pumpama pjena za kemijsko čišćenje i sa njima ide stvarno super, a mislim da ti ni servis nemre niš drugo, a ni puno bolje napraviti.
Btw. sad kad sam se vratila u Zg, moramo se jedan dan vidjeti. Moramo!
Eko Dom, gđa Marijana Šimunić Raić, mob.:098/911-9607
Mi smo super zadovoljni s njima :) !
Mi koristimo Taski, za pranje tepiha i namještaja, to nam je u susjedstvu (Ferenčica). Tepihe smo oprali ovog ljeta, namještaj nismo (kupili novi):
https://www.google.hr/webhp?sourceid...taski%20servis
Hvala cure!
Tanči, već sam 2 puta prala sama, al sad smo sve tako zasvinjili da trebamo stručnu pomoć :mrgreen:
Najradije bih kupila novi namještaj, ali to trenutno ne dolazi u obzir, na moju veliku žalost.
Samo da javim rezultate, do taskija nisam mogla doći, a čula sam još par preporuka za njih.
Zvala sam blic.hr, zadovoljna sam čišćenjem, dečko si je stvarno dao truda.
i ja sam bila zadovoljna sa blicom
Moja preporuka je Istarska veza servis za čišćenje stanova i kuća s kojima imam odlično iskustvo. Cijena najma usluge je pristupačna, a kvaliteta usluge je na razini. Nude uslugu čišćenja stanova, kuća, poslovnih prostora, strojno čišćenje podnih podova, čišćenje tapeciranog namještaja kao i prostora eksterijera.
Čisti li Blic tepihe?
Ono da dođu, odpeljaju, operu i vrate?
Trebam na poslu za 4 tepiha i jednu stazu.
Poslije bljuzge izgledaju očajno.
Cure, kako se kreću cijene čišćenja?
Cijena čišćenja stana je kod nas 4o kn po satu.