Dohrana, dojenje, spavanje
Trebam savjet i to hitno. Imam bebača od 8,5mj koji u zadnje vrijeme jako loše ili uopće ne spava. Dojim ga, sa dohranom smo krenuli u njegovom 5mj. Za sad mu dajem 2 kruta obroka dnevno, za doručak i ručak. Između ga dojim ili pojede keksić, kruha ili popije sokića. Uspavljujem ga dojenjem, kroz dan zaspi na sisi, a kroz noć ga stavljam u krevetić te nastojim da podrigne i malo se probudi pa da onda sam zaspi, makar to nije uvijek moguće :roll: Dosta je veliki i ima oko 9 i pol kg i blizu 80cm.
Moja pitanja su: Da li mu trebam uvesti još jedan obrok, recimo večeru pa bi onda možda bolje spavao noć i ne bi se budio toliko? Ako bi mu spremala čokolino ili nešto slično da li da to napravim na adaptiranom mlijeku ili će to naštetiti dojenju (jer izdajanje mi je prebolno pa ga izbjegavam)? Da li je moguće da ga mući skok u razvoju, jer se već par dana budi plačući, ne paše ako ga ponosam i makar je sit opet bi sisao, a i kad zaspi za pol sata je budan? Tako se mučimo neko vrijeme, onda zaspi malo duži period pa pred jutro opet muke... :(
Ne bi započinjala novu temu, ali doista sam pre umorna tražiti info drugačije, a trebam konkretne savijete :zbunj: