-
Jeli se dosta udebljao?
Sad se malo brinem... Maloga samo dojim od rodenja i do sad je uvijek svaki mesec dobio minimalno 600g. Zapravo je dobivao ovako:
0 do 30 dana - 1100g
30-60 dana - 1000g
60-90 dana- 600g
al sad na ovom zadnjem pregledu
90-120 dana - samo 200g :?
Jel to u redu? Doktor mi kaze da se ne brinem, al ja se ipak brinem... :(
Inace mali mi izgleda kao i uvijek, mozda su ga u zadnje vrijeme zubi poceli mucit pa je nervozniji ali nista drugo osim toga...
Sta vi mislite cure?
Ana
-
Skroz normalno! Nemoj brinuti :)
-
Vjerujem da bi ti doktor već nešto rekao da ga nešto brine :D
-
Hvala Vam na podrsci, malo ste me utjesile! :) Istina da sam ga danas gnjavila da jede svako malo, ali proci ce me i to pa cu mu opet prepustiti da on vodi. Sad spava, idem se i ja malo odmoriti, a onda jos jedno hranjenje prije noci...
-
Draga mama ana, nakon onako impresivnih brojki prva dva mjeseca, vjerujem da te malo šokiralo ovih 200gr, ali stvarno se ne trebaš brinuti. Da je nešto opasno, doktor bi sigurno odmah reagirao, a najvažnije je kako se dijete ponaša i kako izgleda.
I zbilja, kad dječici počnu ići zubi, zbog nervoze mogu početi manje jesti. Možeš mu eventualno češće nuditi siku, a nemoj se iznenaditi ni ako je odjednom počne odbijati. Možda ćete proći kroz štrajk dojenja upravo zbog zubića pa evo samo da te pripremim :P
Velika pusa od nas dvoje!
-
i bravo za doktora :), ima takvih koji bi odmah preporucili bocicu, nepotrebno.
mama ana, vjeruj doktoru, a ako zelis povecati kolicinu mlijeka i dojenje, pogledaj clanak na portalu:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=110&Show=996