krescenija prvotno napisa
Što se tiče jegovog ponašanja takvo je unatrag tri godine, ali ja sam bila dovoljno jaka da mogu zatvorit oči i samo otvorit srce, ali sad je došlo kad meni treba potpora, podrška, netko kraj koga sam sigurna, tj da znam da mu je stalo. Meni je to njegovo ponašanje počelo smetat u nazad godinu dana jer kad god sam trebala pomoć, podršku-izostala je. Jednom je samo bio kraj mene kad me ulovio u noći a terasi da plačem i tresem se, dao mi je 2 normabela i odio u krevet i priča gotova. niti daj da popričamo niti odi kod psihijatra . Njegovo je da se ja e želim pomirit s tim što nam se dogodilo i da namjerno sama sebe stalo podsjećam na to da si ne želim pomoći... Kad sam mu rekla da bi najbolje bilo da se rastanemo rekao mi je- pa očito si si ekog drugog našla... Ne nisam i ne ne treba mi... Treba mi barem normala život bez svakodnevnog predbacivaja i kontroliranja i prigovaranja... Ja više ni ne poznajem samu sebe... Nikad nisam bila niže.. Kad dignem glavu vidim dno- tolko sam nisko pala