predstavnici banke na nastavi
poštovani roditelji, zanima me da li su vaša djeca ikad bila na predavanju predstavnika banke usred nastave bez vašeg znanja, bez najave.
dijete mi je jučer umjesto 3 sata (!!) na nastavi bilo na raspolaganju djelatnice banke koja im je tumačila važnost štednje, te im uručila prigodne darove (čokoladica, drvene bojice -oboje s logom banke), te im podijelila letke gdje i kako početi štedjeti i što odabrati u njihovoj banci.
banka je navodno sponzor nečeg u školi (vikend je pa nisam doznala čega, doznat ću u ponedjeljak kad otiđem u školu i popričam se s razrednicom) i dobili su dozvolu ravnatelja za održavanje toga.
meni je sumnjiva legitimnost ovog postupka i namjeravam se, nakon što u ponedjeljak detaljnije doznam o čemu je bila riječ, obratiti školi s pritužbom pisanim putem.
kao roditelj sam ljuta što mi je dijete umjesto redovne nastave bilo izloženju markentingu i prodaji proizvoda dotične banke.
kako bi vi postupili na mom mjestu?
predstavnici banke na nastavi
Upravo tako.
Išla sam neki dan po nećake u školu i dotrče oni veselo k meni i svaki ima u ruci Cvrčkovu ... Nešto- 40 kn.
Aha, da, kako da ne.
Sutra to vraćate, rekoh im.
Naravno da su se bunili, ali kad sam im objasnila da im to ne treba i da ne moraju kupiti sve kaj se nudi, shvatili su i čak i sami zaključili da im to ne treba te su sutradan to i vratili
Edit; odgovarala sam na Noin post, Čokolada je uletila između