3 mj. redovih odnosa bez rezultata - trebam li se zabrinuti?
nemojte mi zamjeriti, ma ako pitanje nije na mjestu izbacite ga, mozda ja zelim samo utjehu ili pomoc...
naime kad smo se moj dragi i ja odlucili za bebicu on je dobio mjesto na projektu i vidimo se vec skoro godinu samo vikendima pa cak i ne svaki. prve pola godine koliko sam mogla izracunati ( jer nekako imam skoro pa na 28 dana a zadnjih 8 mjeseci i tocno na 28 dana) i nismo bili skupa na plodne dane ali zadnja 3 mjeseca koliko mogu reci je i bilo, znam da je nekima i glupo i smjesno ali da li bi se trebala brinuti. da li bi trebala "dignuti paniku" i odluciti se da odemo na pregled ili da pricekam jos....
pisem to jel svuda pise "ako zena ne zatrudni nakon godinu dana redovitih odnosa...."
recite mi iskreno kako se to vama cini.....
hvala
Preimenovala topic iz "glupo pitanje (mozda)" u "3 mj. redovih odnosa bez rezultata - trebam li se zabrinuti?"
plavaa
3 mj. redovih odnosa bez rezultata - trebam li se zabrinuti?
E angela i ja sam ti takva. Poslije ovulacije par dana sam toliko opustena , sve dok ne osjetim boluckanje u stomaku. E tu pocinjem da ludim. U roku od tih 15-16 dana barem sto puta se stisnem po grudima , u kupatilo jos nisam otisla da nisam digla majicu i proucavala se bar par minuta. I uvijek razocarenje. :/ Toplomjer ne vadim iz usta. MM se nekad nasali pa i on izmjeri svoju bazalnu (da vidi da li ovulira :lol: :lol: ) U glavnom ovo nam je vec (ili tek) 5 ciklus ,ali meni su ti ciklusi toliko dugacki pa izludjivanju nikad kraja . Uhhh.... Neko mi je rekao da psihicki jake zene , borci , malo teze ostaju u drugom stanju . Ja npr. navikla sam da dobijem to sto hocu i kad hocu. Ovo me ipak spustilo na zemlju . Mozda je i bolje sto je tako.Mozda stvarno trebam odustati da bih uspjela :?
Re: 3 mj. redovih odnosa bez rezultata - trebam li se zabrin
Citiraj:
tuzna s osmjehom prvotno napisa
i ja sam ti takva. Poslije ovulacije par dana sam toliko opustena , sve dok ne osjetim boluckanje u stomaku. E tu pocinjem da ludim. U roku od tih 15-16 dana barem sto puta se stisnem po grudima , u kupatilo jos nisam otisla da nisam digla majicu i proucavala se bar par minuta. I uvijek razocarenje. :/ Toplomjer ne vadim iz usta.
potpisujem ovo i mislim da još uvijek ne trebaš biti zabrinuta :)
Citiraj:
Betty prvotno napisa
E angela i ja sam ti takva. Poslije ovulacije par dana sam toliko opustena , sve dok ne osjetim boluckanje u stomaku. E tu pocinjem da ludim. U roku od tih 15-16 dana barem sto puta se stisnem po grudima , u kupatilo jos nisam otisla da nisam digla majicu i proucavala se bar par minuta. I uvijek razocarenje. :/ Toplomjer ne vadim iz usta. MM se nekad nasali pa i on izmjeri svoju bazalnu (da vidi da li ovulira :lol: :lol: ) U glavnom ovo nam je vec (ili tek) 5 ciklus ,ali meni su ti ciklusi toliko dugacki pa izludjivanju nikad kraja . Uhhh.... Neko mi je rekao da psihicki jake zene , borci , malo teze ostaju u drugom stanju . Ja npr. navikla sam da dobijem to sto hocu i kad hocu. Ovo me ipak spustilo na zemlju . Mozda je i bolje sto je tako.Mozda stvarno trebam odustati da bih uspjela :?
Bože, ovo kao da sam ja pisala :shock:
Mi tek 3-4 mj pokušavamo, ako ne bude uskoro ja ću prolupati. I onda mi kažu da se opustim. Pa jedva najosnovnije poslove obavljam!!!
Citiraj:
Jolly prvotno napisa
Citiraj:
Betty prvotno napisa
Bože, ovo kao da sam ja pisala :shock:
Mi tek 3-4 mj pokušavamo, ako ne bude uskoro ja ću prolupati. I onda mi kažu da se opustim. Pa jedva najosnovnije poslove obavljam!!!
Eh Jolly izvuce ti moj stari post iz naftalina :mrgreen: E nasmijah se pravo sta sam pisala tada jer u to vrijeme tek smo poceli izistinski ganjati ovulaciju , a bila sam ubjedjena da cu ipak brzo ostati trudna nakon toga. :roll: Ali nisam . Ali sam sada opustenija . Sekiracijom sam samo napravila sebi gore. Zato , sada pokusavam sa antisekiracijom . Htjela ti ili ne htjela na kraju ces se ipak opustiti . A bebac ce doci :*