mame "izdajalice" i pokusaj vracanja djeteta natrg na dojenje
pozdrav svima
nova sam ovdje cesto pratim vase forume ali odlucila sam se pridruziti napokon :) pokusat cu kratko objasnit zasto sam otvorila novu temu, jel na starim temama ne nalazim odgovore na ono sta me zanima.
dakle ja imam prekrasnu curicu staru 5 :zaljubljen:mj., i na zalost :( kao vecina mladih mama koje nemaju podrsku okoline podlegal sam onim izjavama dijete ti je gladno kad je imala skok u prehrani.. uspjesno sam samo dojila prvih mj dana bez ikakvih problema, dojenje za pozeljet... no medjutim problem je nastao kad je bio skok... ja kao neiskusna nisam znala zasto ne mogu utjesit dijete i poslusala majku da dam dohranu i od tad sam kombinirala dojenje i izdajanje... nakon mj dana ona se vec naviknula na flasicu i sve vise trazila flasicu manje ciku... pokusavala sam samo na ciki ju imat al jednostavno trazi flasicu... prosla sam i strajk dojenja i uspjela ju vratit opet no sad ju skroz je pocela odbijat... kad god joj ponudim ciku ona se pocne bacat i okretat glavu na drugu stranu... htjela bih a be znam kako i na koji nacin ju vratit na ciku... cak sam pokusala i sa onim stitnicima za dojenje s obzirom da je navikla na silikon... ako ima netko takvo iskustvo i uspio je vratit dijete na ciku neka me prosvijetli kako :) znam da to nije lako ali vjerujem da nije ni nemoguce...
i jos samo da kazem da do prije dva dana je obavezno sama trazila ujutro samo i iskljucivo ciku sad ni to nece... :(
hvala