opasni osvježivači prostora?
Ima li netko od vas saznanja o štetnosti osvježivača prostora, ili pak o njihovoj neškodljivosti za zdravlje? mislim naravno na one umjetne, konkretno u spreju. imam problem s tim glupostima (a nazvala bi ih i gore), svekrva to šprica po kući, a djeca su često kod nje. kad se vrate kući, i oni smrde na to s***! :-x ja imam osjetljiv njuh, miris je gadan/naporan, meni nije miris nego strašan smrad, no dobro, de gustibus, jelte. nego ne mogu joj samo reći meni to smrdi, radije bi joj "dokazala" da je štetno, a vjerujem da jeste.
da stvar bude gora, izgleda da u vrtiću ššricaju isti taj smrad, jednom sam se skoro ugušila u predsoblju kad sam došla po dijete. kosa mu se osjeti na taj nekakav nazovimo miris, pidžama... prosto da odem do ravnateljice i protestiram protiv toga, ali trebala bih to nekako potkrijepiti, po mogućnosti dobrim argumentima... ili me razuvjerite da je to ok i neškodljivo, onda samo moram trpiti da mi se ne sviđa :-P (ajme, da sam trudna, ne bi bila tako odmjerena, jer bi garant povraćala i u vrtiću i kod sveki:oklagija:)