Da li je netko dobio novčeke? Znate li na koji broj bi se moglo provjeriti da li je porezna prijava obrađena?
Printable View
Da li je netko dobio novčeke? Znate li na koji broj bi se moglo provjeriti da li je porezna prijava obrađena?
Mi nismo još, ali znam da su se počeli djeliti. Očekujem svaki dan.
Možeš provjeriti na 0800 10 01!
Mi prije dva dana. :D
Ja odavno dobila i potrošila, ali su naše išle preko veze :mrgreen:
Ni ja još nisam dobila a baš bi mi sad dobro došli :/ .
Bitno da stignu, pa makar slijedeći mjesec.
Ovo me strašno ljuti :x jer znam još takvih slučajeva. Mislim, pa zar stvarno za sve treba imati vezu?Citiraj:
Roko_mama prvotno napisa
Zvala sam zbog toga broj za pritužbe, ali tip hoće točna imena.
Rekla sam mu da nek' nasumce odabere 5 djelatnika i pregleda njihovih prvih 5 obrađenih predmeta. Pa da vidiš rodbine, prijatelja i znanaca! Naravno, pravi se da ne kuži...
ja dobila krajem proslog mjeseca :D
al zato sam se lani nacekala do 1.12. :x
Ja uvijek dobijem u 11. ili 12. mjesecu. :roll: :x
Nitko od mojih poznanika u zg nije još dobio, ali svi u manjim mjestima već jesu (Sesvete...). Ja ću vjerojatno, kao i svaki put, krajem godine.... :x
Mene je to odavno prestalo ljutiti. Dapače, prilagodila sam se. Lovicu od poreza nisam dobila, jer nemam vezu (imam, ali je čuvam za bitnije stvari), ali sam zato dobila adsl prek veze(a rekli su mi da ga ne mogu još 100 godina )Citiraj:
Dalm@ prvotno napisa
ispričavam se na oftopiciranju
Evo ga, lova sjela jučer! :D
MM je dobio u utorak, ja jos nista...
Dobila u utorak :pljes:
Lovu sam dobila na tekući krajem 4. mj. A inače sam do sad svake godine dobivala u 10, 11. mj. i to manji iznos, i uplatnicu da podignem novce na pošti. Kak su se ove godine požurili da mi veću cifru isplate ranije, pojma nemam, ali evo im jedan veeliki pljesak :D
Evo, već mi je jučer stiglo rješenje o povrazu poreza. :x :evil:
Kamate, šta je to? :evil:
I ja sam dobila tek neki dan.
Da, da, i mi kasnimo državi toliko mjeseci :evil:
Bolje ikad nego nikad, ali očekivala sam te novce davno prije.