-
Da ili ne
imam pitanje .
moj muz i ja imamo odnose vec 6 mjeseci bez zastite.
menstruacija mi kasni 5 dana znam da to nije neka velika razlika ali za mene jest jer inace ne kasni.
grudi mi nisu bas bolne tj samo na dodir i dobila sam strije po njima.dolje ponekad osjetim poneke grceve kao kad trebas dobiti ali nista se ne javlja..
koza po licu mi je malo masnija pa dobila sam neke male aknice i pristice ..umorna sam i iscrpljena.a opet nebih htjela jos kupovat test ..misljenja ?
bas si zelim da sam trudna a ako slucajno dode menstruacija bit cu razocarana :/
-
Jesi piskila dosad test?
Sve drugo je puko nagadjanje...
-
Pisaj test...drugog savjeta nema.
-
Ne moraš kupiti test ako ne želiš, naravno :)
Lijepo čekaj. Ako si trudna, trudna si. S vremenom ćeš osjećati sve više (nepouzdanih) znakova trudnoće, koje možeš imati ili ne moraš, jako je različito
grudi osjetljive i veće
nekad bolne
areola (krug oko bradavice) posmeđi i na njemu se vide male izbočine
mučnina i/ili gađenje na neku vrstu hrane ( ili na puno vrsta hrane)
želja za nekom hranom
metalni okus u ustima
jače lučenje sline ( nekad baš puno jače lučenje sline)
povraćanje
pospanost
umor
osjećaj kao da ćeš se prehladiti
tjelesna temperatura oko 37
bolovi u donjem dijelu trbuha, kao da će doći menstruacija
bolovi u jajniku
bolovi svakakvi :)
nekad proljev, nekad opstipacija
uobičajeno jači seksualni nagon
nema menstruacije
nekad lagano krvarenje u doba očekivane menstruacije
Kad počne rasti trbuh i micati se beba, obično više nema sumnje u trudnoću- Sad se šalim, naravno, Malo koja žena će čekati da joj pokreti bebe dokažu trudnoću.
Uglavnom, rana trudnoća baš i nema neke određene simptome. ako želiš biti sigurna, kupi test ili idi izvadi krv da odrede betaHCG iz nje ( to je tkz. hormon trudnoće)-Ili počekaj da menstruacija kasni puna dva tjedna pa odi ginekologu. Tada će on već vidjeti bebicu ako je tu.
Sretno!!