beba ne doji budna, kako dojiti na zahtjev?!
Postovane, imam bebu 4 i pol mj staru..beba je vesela, zivahna, nasmijana, ma super beba po tom pitanju..problem je kod dojenja, beba doji iskljucivo dok spava, eventalno gutljaj dva dok je budna i onda okrene glavu i ne pokazuje interes za dojku, tako da ju dojim iskljucivo kad ju uspavam. Kako dojiti na zahtjev takvu bebu?Inace popisanih pelena ima dovoljno, stolica je uredna svaki dan ili svaki drugi, porodiljnu tezinu smo dostigli ali jednostavno ne znam kako izaci iz tog zacaranog kruga..ja ko majka sam nervozna, non stop zabrinuta i stalno s mislima kako cu ga nahraniti. Ima puta da nije gladan ili mlo podoji dok spava, tako mu nudim istu dojku unutar 2,3 sata da ju kolko tolko isprazni, druga se u medjuvremenu napuni, pa izdojim malo da popusti i tako u krug, ne znam pri cemu grjesim?! On mi nije prva beba, curku sam dojila 2 i pol god, nije znala ispocetka kako dojiti ali kad je naucila, bile smo dream tim.. ovo je jednostavno sve samo ne opusteno dojenje, a znam da to ne bi trebalo tako izgledati..ispricavam se unaprijed na poduljem postu