mali mi je povracao sinoc i po noci dva puta. temperaturu nema. jeli moguce da je viroza bez temperature? dr mi radi tek popodne.
Printable View
mali mi je povracao sinoc i po noci dva puta. temperaturu nema. jeli moguce da je viroza bez temperature? dr mi radi tek popodne.
a jel jela navečer?
moja zna povraćati ako navečer ne jede dovoljno, uvijek bez temperature
jeo je pastu kad se vratio iz vrtica, predvecer se poceo zaliti da ima grceve i onda se ispovracao taman kad bi bilo vrijeme vecere. i onda u 3 ujutro jos jednom i nakon pola sata jos jednom. povracao mi je svega par puta u zivotu i to kad je bio mali od katara, tako da ja sa povracanjem uopce nemam iskustva.
možda je bilo nekaj u vrtiću kaj mu ne paše?
ne znam, izbacio je iz sebe samo tu pastu. i ja sam ju jela, bila je frisko skuhana. :?:
a kaj je jeo u vrtiću?
kaze da je bilo neko meso i krumpir. to nisam vidjela na podu (kaucu, krevetu...) :mrgreen:
kakva je uopce dijeta kod povracanja? ja povracam jednom u 20 godina tako da uopce ne znam. i moji nisu nikad imali te trbusne viroze.
povećaj količinu vode obavezno, ne jako masno ne slatkiše
ostalo umjereno nema dijete
hvala. nadam se ako je viroza da nece mladjeg zarazit :fige:
ne mora značit da je bila viroza
u mojem slućaju to nije bila nikad, možda mu ipak nije nekaj paslo u klopi
i mi smo imali za vikend sličnu situaciju...
samo u duetu :mrgreen:
veliki je povraćao po noći sa subote na nedjelju obilno, jedno 2 sata... i u nedjelju popodne temperatura koju sam skinula i više se nije vratila... u ponedjeljak ko nov...
mali je tu istu noć povraćao sali jednom, pa u nedjelju popodne jednom, pa navečer još jednom, u pon opet i to je to - bez temperature... ali on mi još od petka ima neki proljev tj jaaaako obilnu mekanu stolicu ali tipa 1-3 puta dnevno, ne više... i to ima još uvijek... pokušavam sa probioticima pa ćemo vidjet, danas ću zvat pedijatricu za savjet ali mislim da mi nema kaj pametnog za reć... normalno se ponaša, normalno jede, samo eto jednom ili dva puta dnevno usere sve oko sebe :lol:
Naravno da može. 95% crijevnih viroza, a bilo ih je brdo u ovih 7,5 godina, dijete nije imalo temperaturu.
(Hvala Bogu, jer ne znam kako bismo snižavali dok povraća i ima proljev).
U maloj dobi (dok je bio na mlijeku i nekim sličnim počecima hrane) nisam ga stavljala na nikakvu dijetu.
Sad kad je velik, točno se kuži kad treba dijeta, a kad ne.
Kad treba (kod njega) onda obično ne može gotovo ništa jesti, jedva pije,... a kad ne treba, obično sam pomalo traži hranu.
Ponekad treba i danima biti na laganoj prehrani (moje dijete, ne svako dijete), a to vidim na način kad se taman sve smiri, on traži neku "težu" hranu i kad pojede, opet taj proljevasto kaka.
Onda je opet na laganijoj dok se ne smiri želudac.
Ponavljam, do nedavno mu nikad nije trebala "dijeta".
Moj savjet bi bio, ako traži, normalno ga hrani samo ne masno, jako začinjeno i ekstra slatko.