kakva je razlika između Romer lord plus autostolice i Romer king ts plus?
Romer lord je parsto kuna jeftinija
Printable View
kakva je razlika između Romer lord plus autostolice i Romer king ts plus?
Romer lord je parsto kuna jeftinija
:?
ja cu sad stvarno bubnuti bez veze, ali ako su obje sjedalice iste grupe- mozda je razlika u dizajnu, mozda je jedno stariji, jedno noviji model, mozda jedna ima isofix, druga nema....
moze postojati tisucu razloga zasto je jedna skuplja, druga jeftinija.
ti kupi onu koja bolje pase u tvoj auto.
la11, najbolje ti je otici pogledati upute za obje sjedalice i vidjeti koje su razlike. Nazalost nemaju ih na netu pa to trebas napraviti u trgovini.
meni je teta u turbo limaču objasnila nisam sigurna da se svega sjećam, ali mislim da je stvar u tome što kinga .......ma joj daj please nazovi TL, sigurno će ti znati reći, a ja sad tu nabadam ko ćorava kokoš.
uglavnom ja sam kupila king jer su mi se "te" stvari učinile dosta olakšavajuće.
btw. čini mi se da je prodavačica neka jako bistra, jer mi je nekoliko puta išla objašnjavati koliko je važno pravilno pričvrstiti sjedalicu i kako roditelji griješe, jer su djeca prelabavo vezana a stolica prelabavo pričvršćena
razlika je u veličini tj. ovisno o starosti djetaCitiraj:
la11 prvotno napisa
na netu ima stranica, ukucajte u google: naziv stolice, i kad vam izbaci čuda odite na stranicu od Rommera gdje su sve stolice s opisima, načinima montiranja, veličinama i dr.
ove koje imaju u TL su obje od 9-18kg :?Citiraj:
travolta prvotno napisa
Eto sad me tjeraš da kopam po netu a imam posla...Citiraj:
la11 prvotno napisa
možda griješim,ali na stranici TL za obje piše isto,zato i putam koja je razlika.
ne moraš kopati,otići ću ja do TL i pitat.
hvala
please nazovi.meni je teta u TL u KC zaista sve lijepo objasnilaCitiraj:
la11 prvotno napisa
evo koga zanima,mi bili vidjeli i kupili romer king.
i lord i king su u grupi 9-18 kg.
razlika je što king ima pomičnu bazu pa se pojas može bolje zategnuti.