Kako ste ih montirali? Nikakve vakuum nogice nisam dobila uz sušilicu, nigdje ih nema za kupiti, osim amortizirajuce podloge. Da li je to dosta?
Printable View
Kako ste ih montirali? Nikakve vakuum nogice nisam dobila uz sušilicu, nigdje ih nema za kupiti, osim amortizirajuce podloge. Da li je to dosta?
Ja imam nastavak pomoću kojih se kao namontiraju jedna na drugu.
Ovakav http://www.trgovina-ekstra.hr/hr/bij...002761787.html, samo je moj univerzalni.
mi smo sa suslicom dobili to što ti nazivas vakum nogice ali to se natakne na postojeće nešto. ali mislim da to ima i perilica rublja
Nama taj nastavak nije odgovarao,pa je majstor rekao da će se vratiti sa prilagođenim.To je bilo prije Nove Godine:-).Sušilica stoji na perilici bez ikakvog dodatka i nije se mrdnula ni milimetar.Više ni ne mislimo kupovati nastavak,kad već funkcioniše i ovako!
Jos se premisljamo da li cemo ju drzati na perilici ili u supi. Nisam niti probala ju staviti bez neke spojnice...imam bosch perilicu staru 8 godina, 1200 okretaja, ali jako malo vibrira. Mozda bi funkcioniralo bez icega. Budem probala