Dobro došle u novo odbrojavanje. A našim trudnicama želim svu sreću i da uživaju cijelu trudnoću. Nemojte nas zaboravit :love:
A nama ostalim trudilicama želim da što prije ostvarimo svoje željice i da im se uskoro pridružimo. :heart: :zaljubljen:
Printable View
Dobro došle u novo odbrojavanje. A našim trudnicama želim svu sreću i da uživaju cijelu trudnoću. Nemojte nas zaboravit :love:
A nama ostalim trudilicama želim da što prije ostvarimo svoje željice i da im se uskoro pridružimo. :heart: :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 19.05.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen: :klap:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :preskaceuze:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
:-D:joggler::love:
Curke, pozdravljam vas u novom odbrojavanju i prijavljujem plus :) Da, da, trudna sam :) Znam da sam sa vama full kratko, ali plusu je prethodilo 14-15 neuspjesnih ciklusa!
Javim vam se kad ugledam srceko! Pusa
Ajme Tanita14 pa to je divno...Čestitam od ❤
Poslano sa mog Samsung Galaxy S5 koristeći tapatalk
Čestitam curama na novom odbrojavanju!
I Taniti na lijepoj vijesti,prekrasno!
Ajmoooo cureee :ghug:
Misice,skulirana,tanita,cestitam!!!
Kakav uspjesan mjesec,zar ne!
Juhuuuuuu!
Samo tako dobar tempo imamo!
Čestitke curama na novom odbrojavanju želim vam super srčeka i školsku trudnoću
Tanita čestitam na pluseku:-D:-D:zaljubljen:
Bog, evo ja sam nova, prvi put na klomifenu, bila kod ginićana endometri.3puta ovaj mjesec,kaže odlična ovulacija,odregirala školski na klomifen, sad čekanje, danas 16 dc.
Uhhh, tko če izdržatiiiii
Hvala, curke, želim vam isto što prije. Pošto sam jako kratko s vama i vjerovatno ću se seliti na druge teme, glupo mi je da neko novo odbrojavanje kreže sa mojim nickom, prepuštam to curkama koje su dulje na temi :)
Curke cestitam vam !
Tanita :heart: cestitaaam ! Bas mi je drago
Tanita čestitke na pluseku
Klara321 dobro nam došla :-)
Znam da su dani ko vječnost...ali doći će i to brzo.. držim :fige: da ovaj ciklus završi jednom velikom plusčinom :pivo:
Tanita ako želiš možeš prićekati sljedeću trudnicu pa skupa otvoriti iduće odbrojavanje ^^
jooj,jesam se štrecla kad sam vidila svoje "ime" na temi... ..:)
unatoč mučnini ja sam još uvijek nekako u nevjerici...kad mi je jutros dr pustio da čujem otkucaje ostala sam paf...
tanita,čestitam kad bi se barem svi tako kratko zadržavali na ovim odbrojavanjima...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 20.05.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :-D :love:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :štrika::storma:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Jutro curke...ajmo na noge lagano... kavicaaa :coffee:
Evo ja se vratila doma , friško sa pregleda. Nalazi briseva za tjedan dana.. :drama: uff nadam se da će ovaj put biti sve ok.
Zasad skulirana - predivno.. uživaj u bebici i mazi trbuščić :-*
Jutro!
Čekamo jos dva stupica kod nekog jer zadnje vrijeme je odbrojavanje u paru!
Cure,jesu li vas ikad svrbile bradavice prije M? Mene svrbi lijeva,i to pogotovo kad grudnjak skinem,a i ta bradavica je uvucena....imala sam tu i par dlacica koje sam sinoc pocupala pincetom,pa se tjesim da je od tog....strah me istrazivat po netu da si opet svasta ne umislim
A mozda je i nešto drugo ;)
Svakavih znakova ima !
Ne želim bit kvocalo ali jedan savjet..nikako al nikako nemoj dlačice čupkati pincetom radije je bricni , moja prijateljica je tako pa joj je gin. Rekao da to više ni u bunilu ne radi da je to jako opasno.. e sad.. to te vjerojatno od nadražaja svrbi..ako ne prođe kroz tri dana odi do doktora da se posavjetuješ. ;)
Cestitke na novom odbrojavanju i Taniti14 na pluseku!♡♡♡
:fige: za Zuzy jer ako se ne varam danas je prvi uzv
Ribice,iduču srijedu:-) Još saaamo tjedan dana.
skulirana, :love:
Ives,ma kaj se može desiti dok spuknem dlakicu oko bradavice..mislim da bi se gore desilo da tu jednu pokušam obrijati:lol: a i nije da je ona duboko u nutra..ne vjerujem da se to ne smije,osim ak me dobro ne razuvjeriš.
Žužy baš sam sad nazvala prijateljicu koja je doktorica i upitala je o tome... rekla je da se to nikako nesmije činiti jer osim urastanja postoji opasnost i od bakterija i upalnih procesa folikula dl. I da to može napraviti velike probleme. Eto.. na svu sreću nemam dlake okolo pa nemoram još i o tom brinut..ali zapamtila sam da je gin. dreknuo na kolegicu kad mu je rekla da ih čupa.. pa sam odlučila podjeliti savjet i ovdje da ne bi netko imao kasnije problema.. Eto nadam se da sam pomogla.
Ankice ako se bojiš britvice, probaj sa malim škaricama. Ali (Oprezno!) :)
ja to oduvijek čupam. dlaka ko dlaka
žužy, ja isto došla ovdje samo da vidimo novosti od tebe! pa tko će izdržati do iduće srijede??
Hvala curke na savjetima :ghug:
kudri,ko če dočekati..ja. :psiholog:
Kak si nam ti,kaj ima?
Ives,a neznam..oduvijek čupam tih par dlaka uokolo di ne mislim brijati...kužim da se oče nekom inficirati,ali meni npr urastu dlake nakon brijanja,a čupkanje prođe čisto.
Pozdrav curke :ghug:
Cestitke na novom odbrojavanju, bas mi je drago, Tanita takodjer cestitke :-)
Meni se danas nakon dugo dugo vremena na lh trakici pokazala svjetla crta...uuuuu al sam bila sretna...a jos je i 14 dc, ako dodje M, mora da ce biti u puno normalnije vrijeme nego prosli puta, jer stvarno ovako rano ( u biti je to normalno) davno nije kod mene bila ovulacija... Mi pocinjemo malo marljivije raditi. Moja frendica bi rekla, kad radis na bebi onda sex kao antibiotik, 3 puta na dan. :lool: Malo nemoguce kod mene...jel dovoljno jednom dnevno, ha????? :cekam::lol:
cestitke na novom odbrojavanju!! :klap: i puno srece i cestitke i najnovijem plusicu tj. taniti :-D
evo malo prasine i na ovom odbrojavanju, neka vas bude sto vise kotrljajucih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Djevojke cestitke na novom odbrojavanju!!!
Dali je netko od vas uzimao klomifen, kakva su iskustva?
Ja sam dobila plusic u 3.ciklusu klomifena, tak da su moja iskustva pozitivna :-)
Jutro, cure. Ja ponovila test, negativan, da mi je barem dobiti pa da krenem ispocetka :cupakosu:
Ma nista, danas 38 dc