DA LI SE NERVIRATE U TRUDNOĆI
evo da vas malo priupitam kako stoje stvari, da li se nervirate i kako to rješavate..Najgore mi je kad poludim pa se sjetim da bi to moglo štetiti bebici pa onda imam grižnju savijesti..Čak sam i pomislila da bi mi ponekad dobro došao i normabel od 2mg..radije nego trpjeti nervozu
Re: DA LI SE NERVIRATE U TRUDNOĆI
Citiraj:
azaleica prvotno napisa
Najgore mi je kad poludim pa se sjetim da bi to moglo štetiti bebici pa onda imam grižnju savijesti..
Meni se u trudnoći često znalo dogoditi da "poludim", ali mi se čini da je to bilo manje štetno za bebu nego trpiti i kuhati u sebi.
Ja (i kad nisam trudna) često planem, ali se brzo i ohladim. Nikad nisam u nervoznom grču i sve što me iznervira, razljuti, povrjedi riješavam trenutno i to mi funkcionira savršeno.
bolje da si nervozna nego da piješ normabel
Bok!
Mislim da je bolje da si nervozna tu i tamo nego da se kljukaš tabletama tipa normabel, koje mogu štetiti djetetu. Čitala sam da najnovija istraživanja su dokazala da umjereni stres čak koristti razvoju djetata i u fizičkom i u psihičkom smislu, a da se do sada pogrešno smatralo da trudnice cijelo vrijeme trebaju biti happy i cool i sve drugo da šteti djetetu. Zamisli samo koja je trudnica uopće cijelo vrijeme happy i cool - evo ti tipičnog primjera trudnice koja to definitivno nije - mene npr. I sam nadimak na forumu kaže sve. Termin mi je za tjedan dana, a osjećam se kao ludara - svako malo mi dođe da plačem i znam biti jako živčana. Sad me još i panika hvata zbog poroda. Bojim se da kak ću ja to i standardni strahovi. Tko se ne bi toga uplašio? Eto, sve ti je to normalno. Probaj se što manje nervirati i zaboravi na tablete.
Lijepi pozdrav!