podstanar pušio kao černobil.
3 kutije dnevno, nije izlazio iz stana.
uhvatila mi se na novom bijelom namještaju patina od dima.
kako to očistiti?
hvala
kemikalija?
para?
Printable View
podstanar pušio kao černobil.
3 kutije dnevno, nije izlazio iz stana.
uhvatila mi se na novom bijelom namještaju patina od dima.
kako to očistiti?
hvala
kemikalija?
para?
Ja bi za početak probala sa sredstvom za suđe.
Para
Bijele nano spuzvice
pampers vlazne maramice
Spomenute spužvice iz dm-a i čajevac za ubijanje smrada ili frosch ocat. Isparit će i octosmrad i neutralizirati smrad cigareta.
Mojih dvoje prijatelja koji iznajmljuju stanove su imali isti slucaj s podstanarima. Koliko sam na kraju shvatila nije bilo rjesenja za ocistiti namjestaj (ostao je zuckast) a zidove su morali prefarbati. Naravno, ovisi jako o materijalu od kojeg je namjestaj.
Tako da ako nadjes neko uspjesno rjesenje, pls podijeli ga tu.
Osim Pampers maramica, možda i one univerzalne za čišćenje (moja djeca ih zovu "otrovne" ali pokazalo mi se dobro za čišćenje fronti svijetlog namještaja. S druge strane - nisam imala iskustva s pušačima... Tih maramica ima u Lidlu (W5), ali i Konzumu (obično imaju Dax ili Mr Muscle). Probaj na nekoj neizloženoj površini i kako kaže sillyme - dojavi rezultate, pogotovo ako nađeš nešto djelotvorno.
Još mi je nešto palo na pamet - ulje pomaže tamo gdje voda i druge kemikalije ne pomažu.
Probaj narančino ulje ili sredstvo s narančinim uljem. Ovo sam našla: http://www.superstvari.hr/webshop/pr...ancinim-uljem/
Dugo to nisam koristila (saznala za to dok sam bila u inozemstvu) ali je super za svijetli namještaj. Ne škodi probati.