Molim vas preporuku za dobrog zubara u Zagrebu, može i privatno, koji zna sa djecom i koji bi popravio zubić sa malo karijesa troipolgodišnjem djetetu koje ima problema sa komunikacijom (priča ali malo, ne voli nepoznate ). Hvala
Printable View
Molim vas preporuku za dobrog zubara u Zagrebu, može i privatno, koji zna sa djecom i koji bi popravio zubić sa malo karijesa troipolgodišnjem djetetu koje ima problema sa komunikacijom (priča ali malo, ne voli nepoznate ). Hvala
zaboravila napomenuti - nije baš suradljiv po pitanju pregleda :/ treba mi osoba sa dobrim pristupom
možeš probati kod dr.Vrančić u DZ Trešnjevka u Nehajskoj. Doktor je super. Sestri nemoj ništa puno govoriti o problemu, jer je čudna. Jednog malog je odbila prijaviti, jer ima dosta karijesa.
mi smo baš danas obavili prvi pregled kod zubara. isto imamo tri god, kod moje zubarice, dr.klarić u ilici. radi i privatno i prek socijalnog. bila je jako strpljiva i nježna, mada joj nije dao popraviti zub. dala mu je da gleda sve i prepipka. meni ok iskustvo za prvi put.mislim da i njemu.
Odlican stomatolog, radi, izmedju ostalog, i s osobama s posebnim potrebama (djecom i odraslima): http://www.ordinacija.hr/adresar/ust...lovric-drstom/
Kod vrancica se zna digo cekati. Sto je vjerujem potencijalno problem djetetu.
Hm, doktor je ok, ali vjerujem da ima i boljih stručnjaka za baš malu djecu.
Doktorica koja je prije njega imala tu ordinaciju bila je puno senzibilnija za djecu. Na moju žalost, u penziji je već nekoliko godina. Srećom, dijete mi je u međuvremenu preraslo strah i nelagodu od zubara pa mu je i novi doktor ok, naročito otkako su bolje uredili ordinaciju. A sestra je baš simpa, ne znam po čemu je to čudna, nisam primijetila.
I da, istina je ovo za čekanje.
Dr. Astrid Azinović, DZ Trešnjevka. Njoj je čak i moj mali otvorio usta (imamo zubara u obitelji, ali nije bilo šanse da dopusti pregled).
da ne otvaram novu temu
a stomatolog za odraslog s teškoćama :scared: u vidu patološkog straha
moja dr je ok, ali ona smatra (i žena je u pravu, za "normalnu" populaciju) da ne treba davati lokal za svaku glupost
ja bih otišla koji zub popraviti kod nekog tko je lak na anesteziji
ne bih mjenjala, jer mi je moja ok, ali jako dugo nisam bila, pa da malo razbijem strah
Kako si samo ovo uspjela dijagnosticirati :lol:
Inače, na termin se dugo čeka. Neki dan sam zvala i jedva ga uspjela naručiti za početak prosinca (ok, nama je problem i naći slobodno popodne :mrgreen: ali sestra mi nije ni nudila termine prije zadnjeg tjedna studenog).
Uf, i ja uzimam lokalnu za sve, moj zubar je daje, ali nekako mi nije baš za preporuku, za sve ga moram podsjećati i ekstra pitati. Kad bolje razmislim, ta lokalna je jedino što nas veže:|
Antena, Tanja, antena.
Kao familija koja slijedi dr. Vrancica jos kad je radio na Jarunu mogu reci da smo zadovoljni s njim. Inace ne bi hodali za njim ko cerga. Tako da potvrdjujem da nije samo za djecu bar nije bio u svojim pocetcima. Kod nas je on obiteljski.
Sestra je zbilja zanimljiva ja bih je opisala kao osebujnu. Meni je skroz OK. I vise mi pase od prethodne.