za Zagrebacku televiziju (znaci ZG trudnica ili mama)
pliz nakon sto se javite ovdje javite se i meni na mob jer necu biti dobar dio dana online.
hvala :love:
Printable View
za Zagrebacku televiziju (znaci ZG trudnica ili mama)
pliz nakon sto se javite ovdje javite se i meni na mob jer necu biti dobar dio dana online.
hvala :love:
Ja nisam trudnica, ali sam se raspitivala za kredit kad sam bila i svugdje su mi rekli da sma kreditno nespospbna dok sam na porodiljnom.
Ja ne znam ni jednu trudnicu koja JE uspjela dobiti kredit.
MŽ je dobila bez ikakvih problema.
Dok je bila na porodiljnom?Citiraj:
JBT prvotno napisa
podizem a nemam vremena pretrazivati forum za vasa iskustva :/
tema je vazna!
Da, od Volksbanke, iznos 6000€ na 5 godina, dva jamca i hipotekaCitiraj:
Poslid prvotno napisa
Za erste banku daju kredit ako je žena na porodiljskom ali mora imati extra jamca.
Ja sam dobila u Hypo banci. Mogla sam dobiti i u Privrednoj. Ostali su nas odbili.
Na kraju je MM nositelj kredita, a ja sudužnik, ali mislim da je moglo biti i obrnuto.
ja dobila u rba - dva čak!
Ja sam se raspitivala za kredit za kupnju auta, doduše samo u auto salonu, i rekli su mi da žene na porodiljskom ne mogu dobiti kredit. :evil:
Ja sam u fazi obrade kredita, RBA, a mogu dobiti i u Zagrebačkoj, Privrednoj i Splitskoj. Sve ovisi kolika su primanja, a Zagrebačka mi je čak odobravala i stambeni kredit s primanjima prije porodiljnog, bez jamaca.
Ma nama nisu bila upitna primanja i kreditna sposobnost u tom dijelu.
Samo mi se sve više čini da je upitno koliko službenici u određenim poslovnicama nekih banaka poznaju sve uvjete za kreditne proizvode koje prodaju.
Odlično je da je otvoren ovaj topić, pa će sada parovi moći vidjeti da je npr. neka banka u jednom gradu odobrila kredit trudnici, a u drugom nije, pa će moći reagirati.
Tako je. Meni su npr. u Volksbanci u Rijeci rekli da sam kreditno nesposobna, a vidim da je Volksbank u Zagrebu odobrio kredit. :x