Sestrična ima curicu od godinu i pol i doji ju. Potaknuta reklamom kupila si je Kilostop drink od Enciana. Ide li to skupa s dojenjem? Ja sam prilično skeptična. Na proizvodu naravno ništa ne piše.
Printable View
Sestrična ima curicu od godinu i pol i doji ju. Potaknuta reklamom kupila si je Kilostop drink od Enciana. Ide li to skupa s dojenjem? Ja sam prilično skeptična. Na proizvodu naravno ništa ne piše.
postavi pitanje na encijanovim stranicama. ne znam za taj proizvod, ali ja nisam nasla nijedan koji moze uz dojenje, i to mi je i logicno. ili sluze za izbacivanje vode iz tijela ili su neki otrov.
Evo bas listam neke novine i ima reklama za http://www.belupo.hr/Default.aspx?sid=3739 i pise na reklami 'jedino sredstvo za mršavljenje dozvoljeno za trudnice i dojilje'
Mozda da joj ipak to preporucis?
Zvala sam ju. Ipak piše na proizvodu da nije za trudnice i dojilje. Thanks.
Taj "novi" Fit lax je isto što i Fitolax za reguliranje probave, samo što mu je dodana maltoza (šećer) i okus čokolade. Ali je zato skuplji od Fitolaxa nekih 20-tak kuna, i ima drukčije uputstvo za upotrebu (na Fit laxu kažu prije obroka, a na Fitolaxu ujutro i uvečer).
ne bi ja ništa pila dok dojim,neznam pa imat će kad
skidat kile