-
Moguca trudnoca???
Nova sam ovdje,i vjerujem da ima ovakvih tema jos...ali imam mali problem,mozda i veliki pa sam htjela cuti vase misljenje :) naime zadnju mengu sam imala 23,12.a zadnji odnos 29.12.na principu prek.snosaja,problem je sad sto mi kasni 10 11 dana a do sada uvijek redovne,radila sam 4 testa svi su negativni hvala bogu :) ,da li je moguce ikako poslije znaci mjesec i jace od odnosa i 10 dana kasnjenja da ti testovi ne pokazu??da li je moguce da sam trudna ili je nesto dr.u pitsnju,da napomenem da nikakve simptome nemam osim bolova u stomaku i jajnicima,sasvim sam ok, :*
-
pozdrav.. znaci bila sam jednom trudna, prvih 2 tjedna mi niej pokazivalo nista, to jest da je negativno, tek treci tjedan mi je pokazalo pozitivno, jer ak osjecas umor, grceve u dijelu maternice i te neke najobicnije simptome, moguce je, jer svaka zena, je plodna samo jedan dan u jednom mjesecu (ovulacija) ako znas kada si ju imala ili ju trebas imati napisi, znaci spermici zive od 3-5 dana u tebi, ako si imala par dana prije ovulacije odnose, sve je moguce, napravi si opet testic i javi.. sretnooo :)))