Zelje i mogucnosti-dvije razlicite stvari
Pozdrav! Ide mi 36ta godina. Imam lijep brak i dvoje male djece. Imaju 2 i 4 godine. Financije su nam stabilne za sada,ali i ogranicene. Samo ja radim.
Za obje trudnoce sam imala simptom bolnih grudi. A inace ta pojava me nikada ne prati. U zadnja dva tjedna me grudi opasno bole i ja sam u stanju zbunjenosti. Stvarno pazimo. Ali imamo nezasticene odnose i moglo se ipak dogoditi. Naravno. On uvijek zavrsi vani, ali moguce je da i tijekom odnosa nesto sperme izade. Tako mi nesto zvoni u glavi. Da li sam u pravu?
Uglavnom, imam ja kada sama napraviti test da ne dizem uzbunu. Samo nikako to uraditi... strah me. Cesti su nam razgovori o trecem djetetu ako se muz nekada u buducnosti zaposli na neodredeno. Posto to vrijeme jos nije doslo, suvisno je pricati o zabrinutosti. I da, da, znam, mnogi bi rekli- pa sto nisi nista koristila?! To je sasvim nova TEMA!!!
Ako jesam trudna, snaci cemo se kako god se moze snaci i dati i tom nasem djetetu svu beskrajnu ljubav i sve od sebe da mu nista ne nedostaje.
Druga strana mog straha je- ako nisam trudna, zasto me toliko dugo i toliko KONSTANTNO dugo bole grudi. Ne jedna, obje. Strah me da nije nesto sa kakvom bolescu povezano.
Treba prevaliti i uzeti test, znam. A hajde mi molim vas recite, koji su najcesci uzroci bola u grudima. I drugo pitanje, pitanje koje je zapravo najbitnije- KAKO ne panicariti previse ako imate niske financijske mogucnosti i potencijalnu trudnocu koju niste planirali? Ako ste imali slicnu situaciji kao ja, kako vam se odvijala?