http://odi2016.irb.hr/
Printable View
Dodjite sutra. Bit ce dobro cak i ako pada kisa jer je sve u zatvorenom prostoru onda.
Gledam sad program i vodila bi Smjehuljicu, ima 4,5 godine... nije premala?
Mislim da ima radionica i za nju: tim malenima su super VandeGraaf (struja: munje, "dizanje" kose i tako), mikroskop, a imaju u satoru i radionice za njih (vulkani, naslojavanje...)
E, da. Parkiranje je malo problem. Busom je bolja opcija
Inace, kako su radionice 10-15 minuta i ponavljaju se cijeli dan posvuda covjek moze doci, biti na jednoj, dvije ili svih 10... Isto je s predavanjima. Traju 20 minuta, puno ih je zanimljivih (ona se ne ponavljaju) ali mozes slusati jedno ili 5...
Hvala.
Ajd vidjeti ćemo, možda i odemo. Teslin lab u tehničkom muzeju joj se svidjeo... zadnjih dana stalno priča o mikroskopu.
mojca dodjite, nesto ce joj se svidjeti sigurna sam.
Ove godine u velikom šatoru neće biti kemijski pokusi u kojima mogu sudjelovati predškolci (tipa vulkan, duga i sl.), nego samo oni za starije. I malima će biti sigurno zabavno za gledanje, ali oni neće moći sami kemijati.
Zapravo, mislim da bi u šatorima kod prof. Baltazara i kod fora radionica moglo biti pokusa za mlađe.
Ne brini, biti će super pokusa, a tvoj je već dovoljno velik da će dobiti tikvicu u ruke :)
(možda kod Baltazara ponovo bude i vulkan)
je prošle godine je bilo za Antunovo
videću jel mi možda stignemo
Bilo je super. Svaka čast na trudu i strpljenju za kikače.:-)
Slažem se, bilo je sjajno.
Bas smo uživali, MD posebno.