-
kaka u gaće!!!
h. ima tri godine, bez pelena je još od prošlog ljeta (riješili smo ih se za tilih tjedan dana, bez ikakvih problema i bez puno "incidenata"), ali mi je zadnjih dana počela ponovno kakat u gaće. jučer se čak dva puta pokakala i popiškila u gaće - prvi put je gledala crtić pa me nije zvala za wc jer, kaže, joj je "cutic bio dobaj", a drugi put joj se omaklo navečer kad je već zaspala. pretpostavljam da bi to mogla bit odgođena reakcija na rođenje bebe - n. se rodila prije tri mjeseca. imate li sličnih iskustava i ideja o čemu se radi? :/
-
moj brat je imao sličnu situaciju..odviknuo se od pelena, a ja i mama smo odputovale na par dana i odmah je počeo kakat u gaće i piškit. pedijatrica je rekla da je to od šoka...
-
A možda je crtić stvarno bio jako dobar, pa joj se nije dalo u zahod. Ništa strašno, to se događa.
-
I moja L. je imala nekaj preko 3 god kad se ponovno znala popiskiti u gacice. Nije htjela prekidati neku zanimljivu igru pa bi joj pobjeglo. Na srecu, nije dugo trajalo.
Kod vas je mozda dodatno jos reakcija na bebu. Nemojte stvarati frku oko toga. Vjerojatno ce brzo proci.