-
literatura o usvajanju
Zahvaljujem na odgovorima.knjige koje sam do sada procitala i koje su dosta dobre Real Parents,Real Children-parenting the adopted child.Holly Van Gulden and Lisa M. Bartels-Rabb,zatim A Child's Journey through Placement by Vera I Fahlberg te jedna osbna prica o usvajanju vrlo dirljiva i iskrena Secret thoughts of adoptive mother by Jana Wolff kao i The other choice,A story of infertility and adoption by Tamra Clum Barton.Dvije zadnje cu vam rado pokloniti ako mi zelite ostaviti adresu i ako ne smeta sto su knjige na engleskom(za metvica)
L.
-
Larisa, ne moraš za svaki post otvoriti novu temu ("new topic"), samo pritisni "post replay", pa će se svi lakše snaći :) .
-
-
postreply
hvala na ispravci,merci...
-
hvala larisa na ponudi :D
vrlo sam zainteresirana za knjige!
samo mi se čini da ne bi bilo fer da ih dobijem samo ja - možda neko mjesto gdje će više nas moći doći do njih - cure spominju školicu?
-
Literatura
Meni je zaista svejedno,ja cu poslati knjige ili na neciju privatnu adresu pa ih ta osoba moze dalje dostaviti u skolu ili dati jos nekome tko je zainteresiran ili molim da netko napise adresu skole i ime na koje bih knjige naslovila.
L.
-
OK, budući da se još nitko nije javio, poslat ću ti adresu na PP
Ako se nitko ne javi, pošalji meni, a javi li se u međuvremenu netko tko ih želi u ime udruge ili grupe, dostavit ću ih. Smatram ih javnim dobrom za posudbu.
Hvala puno Larisa!
-
Za Metvicu
ja cekam adresu ali za sada nisam nista dobila u pp.
Pozdrav,
Larisa
-
Javljam svim zainteresiranima da su knjige stigle. (Osim dvije zadnje, stigla je još i Russian Word for Snow, ne znam autora, nemam ih sad kod sebe)
Smatrat ću ih javnim dobrom, pa zainteresirani za čitanje molim javite se na PP.
Hvala Larisi još jednom! :D :heart: