Pitanje vezano za boreliozu
Pozz,imam pitanje vezano za boreliozu ako je netko imao iskustvo sa liječenjem djeteta, ubod krpelja je dobila oko mjesec dana prije započetog liječenja, krug na licu je imala puna dva tjedna i tek onda su joj dali sumamed jer prije toga dr nije prepoznao da se radi o boreliozi pa nam je dao mast protiv gljivica, čitala sam da sumamed nije nikako dovoljan pa smo tražili mišljenje infektologa privatno i dobila je još dva tjedna amoksicilin sirupa.Sve je bilo uredu dok ga je pila i kada je prestala primjetila sam kada zaspe preko dana i navečer trza sa rukom, Šakom ili nogom, svakih par sekundi i to traje oko sat vremena od prve minute kada zaspe bojim se da možda antibiotik nije bio dovoljan, dr mi na osnovu toga neće dati još antibiotika nego samo ako se trzajevi pojave i u budnom stanju sto nikako nebi bilo dobro i nebi htjela da do toga dođe, čitala sam da se inače liječi antibiotikom u trajanju od mjesec dana pa neznam dali je terapija bila dovoljna, dali je netko imao sličan slučaj i da se riješilo sve jednom turom antibiotika? Strah me da nismo kasno počeli sa liječenjem ipak je osip trajao puna dva tjedna a obično se lijek dobije kod prve pojave osipa.