Da vas čujem, ja više nemam ideja...
SOS telefon sad ne radi da nazovem, pa ću pitati ovdje, možda je koja savjetnica online...
Dakle, Kaleb (sve češće) ima napade histeričnog plača na cici. To otprilike izgleda ovako: traži cicu, prikopčam ga, cica par sekundi i udari u očajnički plač.
Nisu grčevi, jer je miran kad nije na cici (jedino zna plakati nakon par pokušaja jer bude isfrustriran).
Nije let down, jer se isto ponaša u pozi koju imamo za jak let down (ja na leđima, on na meni). Osim toga, drugačije plače kad je prejak let down.
Mislila sam da mu je začepljen nosić, očistila sam mu nosić, opet isto.
MD ga umiri na rukama, probamo ponovo, ista priča. Sav sretan se baci na ciku, povuče par puta, histeričan plač. Koji put siše još desetak sekundi kroz plač, a onda je skroz pušta i nastavlja plakati.
Majke mi, da nisam toliko educirana, već bih zabrijala na one bapske "nešto mi ne valja s mlijekom"...
ZNAM da je sve ok s mojim mlijekom, ali što da radim? Sve je manje podoja u kojima mirno siše, a po noći ima varijaciju na ovu temu - cica, pa pusti, pa cica, pa pusti i tako milijun puta u pola sata. No, u toj "noćnoj varijanti" ne plače.
Iskustva, savjeti, rame za plakanje?
Re: Da vas čujem, ja više nemam ideja...
Ovo inače traje već neko vrijeme, ali sad mi je prilično hitno jer nije papao već par sati kako spada, cijelu večer je ovaj scenarij.