porculanske ili keramičke pločice?
Gledala sam na pretražniku ali nisam našla da ste o tome razglabali, a ja sutra ili najkasnije u četvrtak moram kupiti oko 40 kvadrata pločica.
I to mi se nije uopče činio neki problem dok nisam jutros otišla ih kupit. Mislila sam doći ću u dučan, SIGURNO ću naći neke koje mi se sviđaju, i cijenom i bojom, i to je to. Kad ono nakon što sam obišla par dućana došlo mi se plakat. Svakog dana sam uvjerenija da rađanje i nije neki problem, uspoređujući ga sa nalaženjem i pronalaženjem zajedničkog jezika sa majstorima, gđom od koje smo kupili stan (ostavila nam neplačenih računa i sl) ali to je druga priča
zato vas molim pomognite mi bar u današnjoj dilemi:
danas sam otkrila da imaju keramičke i porculanske pločice. Teta u dučanu kaže da su porculanske bolje jer da su po svom sastavu tvrđe od keramičkih.
Moj majstor kaže da se porculanske kližu i da na njima ne treba fuga, a na keramičke da ide fuga pa da sama odlučim.
Šta vi mislite, što se tiče cjene nije neka razlika, dođu i jedne i druge oko 100 kn.
i još nešto, čisto estetski?
jesu li u vas pločice iste i u hodniku i u blagavaonici i kuhinji ili različite?
Re: porculanske ili keramičke pločice?
Citiraj:
zrinka19 prvotno napisa
i još nešto, čisto estetski?
jesu li u vas pločice iste i u hodniku i u blagavaonici i kuhinji ili različite?
Ja u hodniku i blagovaonici imam laminat, ali da imam pločice bile bi različite, ali kompatibilne. Ako me razumiješ što pod tim mislim. Da pojasnim. Znaš ono kad se za kupaonicu slažu dvije vrste ploćica na zid. Te dvije vrste su kompatibilne i dobro se slažu. Po istom principu bi meni trebale biti ploćice između hodnika i blagovaonice.