Valjda spada ovdje tema, ko bi ga znao više :D Dakle, nakon puuuno nagovaranja ipak je muž popustio i odlučio da uzmemo psa. A da bi ja izbjegla dodatna prigovaranja od gospona muža, odlučila sam se na shih tzu-a jer se ne linjaju, pa bar o tome da ne slušam, jel :D E sad, di je zapelo? U samoj kupnji... Ono kad kreneš u proučavanje nečeg pa svašta nađeš... Znači štanceraja na svakom čošku, pare jadne kujice od nemila do netraga, psići su u svakakvom stanju, ma ono, zgadi ti se ljudski rod uopće! U cijeloj Hrvatskoj samo 2 pouzdana uzgajivača ali brate mili, 1000 eura za psa? Ne bi išlo... Pa reko, da vas pitam, kakva su vam iskutsva s tim nekim kućnim leglima. Znači netko ko nema možda papire, pedigree i ne vodi psa na izložbe al eto, pari sa istom pasminom pa prodaje za neke manje novce (manje od 7500 kuna svakako). Znači pričam o leglima koja se "dogode" jednom u 2 godine, valjda razumijete o čemu pričam. Tražim li nemoguče? Malo me već glava boli od silne potrage a sve više se bojim da je uzaludna... Ima li mi pomoći?