Spremam se na svadbu 28.5. pa me zanima gdje u Zg ima haljina br 44. Ne treba biti posebno svečana, ali neka lijepa, koktel haljina.
Printable View
Spremam se na svadbu 28.5. pa me zanima gdje u Zg ima haljina br 44. Ne treba biti posebno svečana, ali neka lijepa, koktel haljina.
evo te teme http://forum.roda.hr/threads/90956-XXXL-moda
Merica, broj 44 je sasvim normalan broj, i imaš ga sigurno po svim dućanima. Znači ovisi gdje inače kupuješ - ali H&M, C&A, Mango, Zara sasvim sigurno imaju broj 44.
Imaš u Avenue Mallu dućan 'za punije' Ulla Popken, gdje ima dosta svečanije odjeće, i oni imaju brojeve od 42 - ali mislim da bi ti to bilo preveliko.
Bila sam nedavno u Ulla Popken trgovini, istim povodom kao i Merica i zapravo slabo stoje s haljinama pogotovo svečanijim.
Najveći izbor haljina, zaista svakakvih može se naći u Nami.
Inače za koktel haljinu preporučam trgovinu kod Džamije, malo prije HDZ-a (Modiana ili Moderato tako nekako). Cijene su malo više, bilo bi dobro potrefiti kupone u Gloriji ili Storiju
Ja nisam tražila haljinu, ali je baš jedna žena probavala stvari za neku svečaniju priliku, pa mi se činilo da ima svašta. Jasno, drugačije je kad tražiš za sebe.
Upravo sam takve vidjela u Centra dućanu u Petrinjskoj.