Kako izabrati boju fasade kuće? Kako izabrati grijanje?
Znači kuća će uskoro dobiti fasadu a mi ne znamo oće li biti roza sa cvjetićima ili kombinacija bež/smeđe, sivo/tamnije sivo ili duginih boja. Što da radimo? Ima li neki link koji nam može pomoći? Postoje li neke boje koje su nezahvalne ili neke koje su jako zahvalne? Postoje li neke boje koje ne valjaju jer izblijede na suncu nakon nekog vremena, ili one koje unište vremenski uvjeti? Meni se zasad najviše sviđa kombinacija svijetlo bež sa smeđom ali kako to izabrati na temelju palete koja je veličine 5x8 cm?
Dalje....kakvo grijanje staviti? MM hoće centralno (drva ili pelete) s unutarnjom peći, možda podno na centralno?? Ja hoću da mi je zimi vruće u toj kući a da mi račun nije tri milijuna kuna mjesečno.
Znači to su sad te neke odluke koje se moraju donijeti u kratko vrijeme. Budući da prolazimo kroz iznimno tešku situaciju u životu, velika je vjerojatnost da nećemo biti previše pametni i da ćemo pogriješiti, jer to nam nije na vrhu prioriteta baš. Ali zato sam i otvorila ovu temu, da kasnije nebi lupala glavom o zid, mislim, trebat će nam ta kuća.