Beba spava samo na prsima - pomoć!!
Pozdrav svima,
Moj mali sutra puni 3 mjeseca i imamo ogroman problem sa spavanjem. Naime kako je imao dosta jake grcice pristajao je spavati (i ne urlati) samo ako je to na mojim ili tatinim prsima. No evo grcici su napokon prosli a on odbija spavati ikako drugacije sto je problem jer sad vec ima 6 kg i ne naspava se ni on tako vise kako spada. Mi naravno ne stignemo nista jer mu po cijele dane glumimo krevet (i noci) a naravno da ne mozemo cvrsto ni spavati jer pazimo na njega da se ne otkotrlja ili nesto. Kronicno smo umorni i sve smo isprobali. Patronazna nam je rekla da ga stavimo u kinderbet i pustimo da ce plakati i zaspati. Plakao dva sata, nije zaspao, ja ga uzela, nisam vise mogla. Stavim ga pored sebe i grlim, pjevam, dragam, nema sanse, urlice. Probala sam ga uspavati pa spustiti, kao da ga na jeza spustim, isti cas se probudi. Majica s mojim mirisom ne pali, bijeli sumovi, voznja po kuci u kolicima, marama, dojenje u lezecem polozaju da se uspava.... nista... ako netko ima neki pametan prijedlog ili slicno iskustvo molim da podijeli jer sam vec ocajna, volim ga ali nemogu biti u sluzbi kreveta po 16h dnevno a da ne pricam da u tri mjeseca MM i ja nismo imali 5 min za sebe. Please help,
Ocajna mama :(