Cure
Idem poslom u Rijeku i Split.
Gdje u centru tih gradova otic na pizzu (i pivicu)?
Molim preporuke
Printable View
Cure
Idem poslom u Rijeku i Split.
Gdje u centru tih gradova otic na pizzu (i pivicu)?
Molim preporuke
U Rijeci ti je ok pizzerija Kalorija.
http://kalorija.com.hr/
u splitu u centru mi je dobra pizza u masline, to ti je kod zare u gradu. imaju i dobre hamburgere u totos burger na rivi (tu mozes i kakvu salatu pojst ili nesto sl).
mozda neka splicanka ima bolju ideju, ovo mi prvo pada na pamet.
U centru Rijeka, odmah iza Gradske ure na Koblerovom trgu imas pizzeriu "Maslina". Odlicne pizze, rade subotom ali nedjeljom ne.
fala cure!
u ST idem tek sredinom tjedna, računam da će se još neka javiti ;)
U centru su dobre Maslina i Galija. Svi hvale i pizzeriu Zora bila (ima recenzija na pun kufer), ali tamo nisam bila.
Sorry, nisam napisala Splita. U centru Splita. :facepalm::facepalm:
al kalorija nije baš u centru
munkica cini mi se da je galija strasno poskupila unazad koju godinu :unsure:
zora bila... zar je to u centru? zar to nije na znjanu? bila sam i tamo, odlicna pizza i ostala hrana koju smo probali (ako je to ta na koju ja mislim :lool:)
Galija je uvijek bila par kuna skuplja od ostalih pizzeria. Buduci da ne zivim u Splitu 3 godine, ne bih znala je li se jos nesto promijenilo. Ali u to vrijeme mi je definitivno bila najbolja u gradu.
I ja sam tek jucer vidjela da se Zora bila preselila u centar. Valjda je to ista.
Je, Zora bila se preselila na Bačvice, to je ista ona sa Žnjana
od pizzerija u centru meni je jedna od dražih Pizzeria Gušt, ona je par minuta pješke od HNK, ali nekako nije toliko na ruti turista, pa mi se čini da cijene nisu "turističke"