nema pravog odgovora na glupa pitanja
Uz sve svoje probleme, ne bi smo se uopće smjele baviti tuđom nepristojnošću i netaktičnošću.
Kada sam na pitanja što MM i ja čekamo - odgovorila da imamo problem i da idemo na potpomognutu, bilo je mudrica koje su mi odgovarale da kad bi se sami uhvatili posla da nam liječnik ne bi trebao. Mislim da je svaki komentar na to suvišan!
Ako ljudima oko nas nisu neugodna njihova pitanja i komentari (kojima ulaze izuzetno duboko u našu intimu!), mislim da smo još manje mi te koje se trebamo crveniti.
Ja sama imam pristup iskrenosti po tom pitanju - ionako je nakon opetovanih postupaka teško takvu stvar i skrivati, a što je najbitnije - problemi sa začećem nisu moj ili Vaš privatni izbor kojeg bih se trebale sramiti. I još nešto: ONI KOJI NEMAJU SLIČNIH PROBLEMA - NE SLUTE KAKO JE NAMA I, NA NJIHOVU SREĆU, NIKADA NITI NEĆE, pouzdano to znam jer sam i sama shvatila kako je to tek kada sma ušla u borbu s neplodnošću!
(ovih dana ovaj forum puno mi znači u dizanju morala i daje mi veliku podršku da idem dalje u svemu - zato i svima vama koje ste u istim problemima jedna VELIKA podrška i BRAVO s moje strane)