Kada se unormali probava kod iskljucivo dojenih beba?
Pozz,
Imam pitanjce koje se vjerojatno ponovilo vec vise puta na forumu no u razlicitim postovima pa da nekako probam skupiti iskustva i ovdje..
Kakva su vam iskustva? Kada se vasoj bebi unormalila probava? Znaci pitam za bebe koje su samo dojene..jer znam da se razlikuje od onih koje su na ad-u.
Moja se curka od prvih dana stalno savija i grci i jako puno tiska..nekada su to bas grcevi od kojih vristi no oni nisu stalno..pogotovo kada sam ja prehranu promijenila. Ali dosta puno kaka po danu, a po noci je zbog toga jako nemirna i jedva doceka jutro (5h) da se probudi i pokaka..po noci ne kaka baa..rijetko kada se dogodi ali ju stalno muci..
Pokusavali smo sve, od toplog jastucica s kosticama, masaze, tople kupke.. pila sam caj od komoraca..izbacila kravlje mlijeko..
Pokusam dojiti i u drugim polozajima kako bi se nagutala manje zraka ali ona to bas ne zeli pa samo place i vristi i zadovoljna je samo kada dojimo lezecki.
Eto, sada je navrsila 4mj pa me zanima mogu li uskoro ocekivati poboljsanje a samim time i vise sna za nas :)
Kako je nedavno imala i crijevnu virozu sada je to sve intenzivnije pa nam je dr zbog ceste stolice dala waia probiotik. Imate li iskustva s njim? I pomaze li ili mozda cak odmogne?
Sva iskustva su dobrodosla.