jel netko išao? Jel to čemu? Sin je izrazio želju...4. razred. Zgodno mi je što je u našoj školi. To je valjda ta "digitalna akademija". Jel to vrijedi te novce?
Printable View
jel netko išao? Jel to čemu? Sin je izrazio želju...4. razred. Zgodno mi je što je u našoj školi. To je valjda ta "digitalna akademija". Jel to vrijedi te novce?
Vrijedi! Mi sad krećemo drugu godinu. Nauče zaista puno korisnih stvari. Moja je krenula u 5. razredu u njihov 4. stupanj jer je imala predzanje. Mislim s tim nastaviti sve do srednje.
A koja lova je u pitanju
Mi smo sad platili 2280kn cijelu godinu (to je s popustom na jednokratno).
Fakat su se dobro uguzili...
Ne kužim baš tvoj komentar.
Ali znam da je kolega ispisao svoju kci s izborne informatike ali nastavio plaćati Algebru, kaže da mu nije žao novaca jer dijete bar nesto nauči sto ima smisla a ne tri godine crtanja u paintu... (on je IT-evac po struci a oni radije imaju dijete koje ništa ne zna nego da uči krivo i bezvezarije)
Pa i škole stranih jezika toliko koštaju, glazbene privatne i više, državne nešto malo manje, a o nogometu da i ne govorimo....
Ako se djeci sviđa i ako ih zanima, ne vidim razloga zašto ne.
S druge strane - uguzili se jesu, jer ne dozvoljavaju svim privatnim školama tako poslovati, nego trebaš imati dozvolu ministarstva. Mislim da je to marta htjela reći.
Mi recimo idemo i na Helen Doron engleski, a to košta duplo više.
Algebru MORAŠ ODMAH platiti (provući karticu) u gotovini ili na rate, nema da kreneš pa ti se ne svidi, pa odustaneš.
Istina je i ovo što kaže Peterlin (u ministarstvu imaju svoje ljude).
Inače nemam ništa protiv programa, istina, ovisi puno i o predavaču.
Samo da potvrdim
Da -Imaju debelo svoje ljude u ministarstvu obrazovanja
Sto (odma) povlaci da su i cijenu mogli sloziti kak si zele...
Pa se samo nadam sa ono sto daju vrijedi tih novaca
Moja kćer je išla jednu godinu, u 4. razredu. Tad su imali u našoj školi termine u vrijeme koje joj se nije preklapalo s drugim obavezama. Ona je bila jako zadovoljna, puno su toga radili, bilo je zanimljivo, pokazivala mi je neke stvari ali priznajem da se nisam previše udubljivala. Košta, ali sve košta. I jezik i glazbena škola i sport i bilo koja druga slobodna aktivnost.
Nije nastavila iduću godinu jer nikako nismo mogli termine uskladiti, a nisu imali više u našoj školi već u susjednoj do koje se ipak ne može teleportirati.
Ona bi rado išla i dalje.
Definitivno vrijedi tih novaca. Nije da tamo sjede i igraju igrice nego zaista svašta nauče. Može se doma vidjeti sve što su radili, a na kraju godine imaju prezentaciju svatko svoju. Mi smo išli i u njihovu Ljetnu školu u Zagrebu, a možda je slijedeće ljeto dam i u njihov ljetni kamp.
Na ljetnom kampu je bio sin moje prijateljice ovo ljeto i bio je oduševljen u svakom smislu.
Ali to je tek koštalo. :mrgreen:
Omiš
7 dana 4950kn
10 dana 7450kn
Ovaj Omiš je bio u 2.pol. lipnja.
Glazbeni kamp na koji su išla moja djeca košta i više, ali i traje dulje (nije tjedan, nego deset dana, jer za tjedan je teško uvježbati orkestar) i bili su jako zadovoljni: http://udrugakrug.hr/tag/informacije/
Filmske radionice u Kraljevici traju tjedan dana i koštaju 2.250 kn po osobi. Novigradsko proljeće je isto tu negdje s cijenom...ako se ne upadne u kvotu Grada Zagreba ili druge lokalne samouprave.
Algebra je imala i ljetne 5-dnevne radionice u raznim gradovima (bez spavanja, uz ručak) za 2500kn.
Zato mi se i čini da je to sve skupa kod njih skuplje nego druge slične aktivnosti.