Proslava malog,obiteljskog rođendana za 6-godišnjakinju :)
Prošle godine smo manjoj slavili sa djecom,tortom,čak su i odrasli zasjeli,sve kako to ide:mrgreen:.A pošto,tokom čitave godine, malenu nitko nije pozvao na rođendan:roll:,ove godine ćemo morati drugačije.Nije da sam ljuta,ali ne želim nikoga izlagati trošku,kad već ne žele da im i ja(moje dijete) isto uzvratim.Ona puni 6 godina i mi nemamo koga da pozovemo.Proslaviće u maloj školi i školi engleskog sa djecom,a pravi rođendan ćemo proslaviti obiteljski,samo nas četvero.
Pošto obožavaju onu igraonicu u City Center,mislila sam da ih odvedemo u igraonicu,a mi za to vrijeme dogovorimo sa tetom/čikom u slastičarnoj (Torterie Macaron-tamo su mi fini kolači),da stave svijeću na komad torte i upale je i donesu,naravno kada i one budu tu.Što mislite,hoće li nam izaći u susret i može li se to?Mi bi joj tu otpjevali pjesmicu(ne moramo glasno:mrgreen:) i predali poklon.
Dobro,taj dan bi ispunili nekim sadržajem:odlazak u zoo ili neku predstavu,film,ili već nešto.Ali to i nije toliko bitno,koliko ta svijeća i otpjevati pjesmicu.
Što mislite?Možda imate neku ideju za drugu lokaciju?Ili neku drugu ideju?