Nekoliko pitanja 3 dana prije termina
Curke, kao sto vidite, ja sam svega nekoliko dana prije termina i jos se nista ne desava :/ Cak mi se niti trbuh nije spustio i tko god me pita kad trebam roditi, komentar slijedi: "o neces ti jos, gle kako visoko nosis" :( A ja, jadna nemrem docekati da moje zlato izadje i da se konacno pomazimo. Jel imala koja od vas iskustvo gdje se trbuh nije spustio, a usljedio je porod? Ili se je spustio u roku od dan-dva? Kako je pretpostavljam moje zlato vec poprilicno veliko, pocelo me je poprilicno boljeti kad se vrti i namjesta - a to je doslovno neprestano. Ponekad mislim da u 24 h ona odspava i mirna je mozda svega 2-3 h dnevno. Stalno se vrti - a i to su mi rekli da je znak da jos nista od poroda. Navodno, beba se primiri kad se porod priblizi i kad krenu trudovi. Jel to istina? Lagane kontrakcije imam, ali su rijetke i neredovite. I totalno bezbolne, za razliku od bebinog vrtenja, koje zna biti poprilicno bolno. Jel to sve normalno? Jedino sto osjecam je pritisak na zdjelicu i mokracni mjehur. Kada pukne vodenjak i voda je bistra, dal treba odmah ici u bolnicu ili se moze pricekti nekoliko sati? Eto toliko za sad od mene, nemirne mame koja ne moze docekati da se nesto pocne dogadjati. Lijepi pozdrav.