Gubitak djeteta u 24. tjednu
Curke, zao mi je sto uopce moram zapoceti ovu temu, ali htjela bih podijeliti svoju pricu. Naime, prije par dana sam izgubila svoju curicu u 23.tj...Plodna voda mi je iscurila u 21.tj, na ultrazvuku nisu mogli naci bebine bubrege, kao ni mokracni mjehur zbog polozaja ( bebica je bila toliko sklupcana da su se cudili), ehogeno crijevo je bilo prisutno I bebica je navodno bila manja za 4tj. Isla sam na vise ultrazvuka, cak I 4D ultrazvuk, kod vise specijalista trazila drugo misljenje u nadi da ce mi reci da postoji neka nada da mi se bebica rodi ziva I zdrava, ali nakon svega toga svi su rekli isto, da bebica ima svega 5% sanse da prezivi, a iako prezivi da ce vjerojatno biti teski invalid, vezana za krevet I da nece prezivjet duze od godine dana. Morala sam se odlucit da li cu pokusati iznijeti trudnocu do nekih 26-28 tj ili cu prekinuti prije 24tj. Zbog mogucih komplikacija, infekcija I dobivanja sepse, svi specijalisti su mi preporucili prekinuti trudnocu, sto sam na kraju I odlucila. Slamam se u sebi, proslo je 5 dana od prekida a ja I dalje placem I pitam se sta bi bilo kad bi bilo...osjecam se lakse kad sam na forumu I cutam razne price, znajuci da nisam sama..