Zna li netko gdje ima kod nas kupiti ova autosjedalica? Na stranicama TL-a nisam vidjela da imaju niti nju niti bazu.
Ima li netko ovaku sjedalicu? Ja planiram kupiti za bebu.
Printable View
Zna li netko gdje ima kod nas kupiti ova autosjedalica? Na stranicama TL-a nisam vidjela da imaju niti nju niti bazu.
Ima li netko ovaku sjedalicu? Ja planiram kupiti za bebu.
Ja tek sad vidim topic, slabo sam na forumu, ne stignem. Vidim da ti nitko nije odgovorio. Ja imam za Miu maxi cosi cobriofix sa bazom. Naručili u Baby media shopu u King Crossu. Ne znam jel još gužva za njih i mora se zapisivat ili im ostane pokoja nerezervirana. Sjedalica je oko 1300kn, obična baza 600 i nešto kn, a za isofix ne znam točnu cijenu ali sigurno 1000 nešto kn...
Ajme, koje cijene :shock:
vidjela u TL RI, rk Korzo
2.299 kn sjedalica, postolje
prilicno - ima li sto jeftinije od maxi cosija, a da se moze montirat na zadnji sic auta koji nema sig. pojase?
Nijedna sjedalica se ne može montirat u auto koji nema pojaseve. Ako ti auto nema pojaseve onda prvo trebaš ugraditi pojaseve u auto, pitaj kod mehaničara ili u nekom servisu.Citiraj:
da se moze montirat na zadnji sic auta koji nema sig. pojase?
A sjedalica nije važno koja je marka, ako ti je maxi cosi preskup, kupi neku drugu... Bolje i jeftinija pravilno montirana, nego nikakva
Važno je da sjedalica odgovara dobi djeteta, da se lako fiksira u tvoj auto- da paše na zadnja sjedišta, zbog nagiba sjedišta, oblika sjedišta... I da ima oznaku ECE R44/03 ili novi standard ECE R44/04
Za ISOFIX sjedalice nije potreban pojas ali je potrebno da vozilo ima isofix (one kuke u pregibu sjedala). :)
Sorry :oops: , čitala prije ovog postove o ugrađivanju pojaseva pa sam bila u tom filmu, nisam uopće razmišljala o isofixu, mislila sam da alta nema ništa u autu pa odmah napisala da ugradi pojaseve.
Još jednom sorry na krivoj informaciji da nijedna sjedalica ne može u auto bez pojaseva, mislila sam na obične sjedalice
Ja ih danas gledala u TL u Zagrebu. Košta 900,00 kn novi model, koji se meni jako sviđa, a 1300,00 kn stari :?
Baza bez isofixa košta u TL oko 900,00 kn čini mi se, a u Baby media shopu 600,00 (ali tu me nemojte sad držati za riječ, možda sam nešto pobrkala) , a s isofixom oko 1000,00 kn