Pozdrav svima! Citam vas jaaaako dugo, ali sam se tek nedavno reg. Htjela bih sudjelovati u razgovorima o potpomognutoj, ali nemam dovoljno postova
Printable View
Pozdrav svima! Citam vas jaaaako dugo, ali sam se tek nedavno reg. Htjela bih sudjelovati u razgovorima o potpomognutoj, ali nemam dovoljno postova
Možes sudjelovati. Samo otvori temu koju zelis i pisi.
A ne moguuu ....Tema:Potpomognuta u Makedoniji:..pisala sam tamo ali mi odgovor već danima nije pušten. Trenutno sam na postupku tamo i mislim da mi je najpametnije uključiti se u taj razgovor gdje sve prolazimo isto, a ne otvarati novu temu koja će se ponavljati.
Prvi postovi prolaze provjeru. Napiši tamo opet i pričekaj dan-dva. Mozda admin tog podforuma nije stigao odobriti post.
Beti3 ima li neki drugi nacin da se javim adminu da me pusti u grupu ? Proslo je vise od 2tjedna , a nikakvog pristupa ili odgovora .
Pitala sam ih na temi o Makedoniji.
Pozdrav, ja ti htjela poslati inbox ali pise da ne dozvoljavas privatne poruke. Poruke bi ti trebale biti vidljive nakon nekih 10 postova. Imaš li kakvih pitanja? Zanima li te nešto posebno?
Pozdrav, da upravo kako je i mala85 navela, poruke privatne ti se ne mogu slat a i moras bar 10 postova imat da postanes vidljiva , naravno nakon sto admin odobri.
Hvalaaa na pomoci!! ❤️❤️. U grupi sam
Sada si skupila 10 postova i tvoje poruke ćemo odmah vidjeti. Sretno!