Trudnoca i Ureaplasma urealyticum
Nalazim se u sedmom tjednu trudnoće i pronađena mi je Candida albicans i Ureaplasma urealyticum. Potrošila sam jednu kutiju Geonistina. Doktorica mi je propisala još jednu kutiju a od 6.7.(nakon ultrazvuka) trebala bih početi terapiju sa sumamedom. Rečeno mi je da Ureaplasma izaziva spontani pobačaj. U kojem postotku dolazi do pobačaja i u kojem tjednu trudnoće, kolika je mogućnos t izliječenja i da li se pojavljuju kakve nuspojave kod djeteta (u slučaju uspješne trudnoće)?
Trudnoca i Ureaplasma urealyticum
Meni je sada 37.tjedan i frendica mi je rekla da si kupim Acidosalus forte terapijski probiotik (nešto kao acidofil ali puno bolje protiv bakterija i virusa). Ima više vrsta Acidosalusa pa si odaberete koji vam odgovara. Inače to je prirodna zaštita i za očuvanje sluznica i kože. Pomaže kod bakterijskih gljivičnih infekcija, virusa i sl. :E.coli, Chlamydia, Candida, HPV, HIV... Pakiranje je od 1L , i pije se 2 dcL ujutro na tašte. košta oko 85 kn. Adresa je: "Marina Lad",Drežnička 34, Trešnjevka, Zagreb. ima i na netu stranica...
:heart:
Re: Trudnoca i Ureaplasma urealyticum
Citiraj:
pam prvotno napisa
Pakiranje je od 1L , i pije se 2 dcL ujutro na tašte. košta oko 85 kn.
:heart:
a koliko dana se pije?