Evo da se pohvalim da je test pokazao 2 crtice,nakn 5 dana kašnjenja m.,al jako sam sretna jer moja povijest ovdje je poduga,a nakon jednog uspješnog IVF-a danas zvanog Jana, ovo bi bila moja prva trudnoćaaaa!! :D
Printable View
Evo da se pohvalim da je test pokazao 2 crtice,nakn 5 dana kašnjenja m.,al jako sam sretna jer moja povijest ovdje je poduga,a nakon jednog uspješnog IVF-a danas zvanog Jana, ovo bi bila moja prva trudnoćaaaa!! :D
wow, stella - sva sam se najezila! cestitam! :D da nam budes zdrava, lijepa, sretna i okrugla trudnica. i, naravno, da se druzis sa nama.
Jupiii! Za sretnu i lijepu trudnoću, evo ti jedan :*
Prekrasno Stella, nadam se da ćemo i mi ostale cure s MPO tvojim stopama!
stella, bas mi je drago :D
btw. kako je tvoja mala princeza?
jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! tako sam sretna zbog tebe. Bogu hvala dragom
e :D
stella, sjecam te se s potpomognute, bile smo kod istog doktora:).
bas mi je dargo da si trudna :love: .
čestitam od srca :D
Sjajno! Čestitam! Ovakve vijesti mi je prekrasno pročitati ujutro :D
predivno ,stella! cestitam od :heart: !
Čestitam od srca!
čestitke od srca :D
:D Joj baš se veselim ,čestitke i od nas a medenoj jani puno pusa i želimo joj da sa veseljem dočeka seku ili bracu!!!
Čestitam!
Drago mi je što se oko drugog niste morali toliko namučiti kao oko prvog, a treće će ići ekspresno ;) !
Č E S T I T A M ! ! ! :love: :heart:
Baš lijepa vijest :D
Čestitam i želim ti lijepu trudnoću!
Čestitam :D
Čestitam :love: :D
Čestitam od srca! :D
Stella, SUPER!!
Cestitam od :heart:
pusa Jani
čestitam od srca :D :heart:
čestitam mojoj bivsoj suborki :love:
čestitam Stella - prekrasno :D
Puno vam hvala na lijepim željama,sutra idem na uzv i pregled da potvrdimo sumnje.
Prekrasno!
Čestitam :D
Čestitam od srca :D
Evo,došla sad sa uzv,koji je potvrdio trudnoću, ALI... (kod mene on mora postojati!!!), dr kaže da mi sluznica nije sljepljena već razdvojena,pa bi to mogao biti rizik spontanog,ali da se kod dosta žena to spoji u prva 3 mjeseca.Imate li iskustava?
:cry: :cry:
bit će sve dobro, misli pozitivno! :heart:
Mislim pozitivno i sretna sam samim time što sam uspjela ostati prirodno trudna,ali jednostavno ne mogu vjerovati da ne može biti apsolutno sve u redu.
stella, nemam sa tim iskustva. no, ti ne smijes misliti na taj nacin "kod mene uvijek postiji ALI". nema ali! bit ce sve u redu, vjeruj svome tijelu i ono ce ti uzvratiti. :love:
Stella, čestitam!
Hvala svimas na lijepim riječima i pažnji.Nema mi druge nego se nadat da će ovaj put sve bit u redu. :*
ma bit ce sve OK..mora :love:
čestitam od srca i vidjeti ćeš da će biti sve u redu!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Držim fige da se bebica izbori i da ti što prije prođu ta 3 mj :love:
Cestitke i puno dobrih vibri :love:
Čestitamo!
Stella, čestitam! Bit će sve u redu, ti si pravi borac! Pusa Jani! :love:
saljem vibre i zao mi je sto ne mozes spokojno uzivati :love:
~~~~~~~~~~~~~~~ evo i od mene, da bude sve ok :heart: