http://public.fotki.com/LadaJagatic/otvorenje_ljetne/
...malo na ladanju, malo na moru. jedva čekamo nastavak jer ladi nikad dosta :roll: .
Printable View
http://public.fotki.com/LadaJagatic/otvorenje_ljetne/
...malo na ladanju, malo na moru. jedva čekamo nastavak jer ladi nikad dosta :roll: .
preslatko!
a gdje je to tako lijepo more i plaža?
mama se skriva iza fotića - hoćemo mamu!!
prelijepa je, prava djevojčica :heart: ; na nekim mi fotkama strašno sliči na lut- zaru 8) !
pinokijice, ja sam se zaljubila :heart:
pedivna loknica :D , obožavam ladine loknice...znam da ti ne dijeliš oduševljenje :P
naša mala frendica je prelijepa, kako je samo uživala :heart:
..jeste to možda na rabu?
slikicama ne treba komentara, samo :love:
Velika pusa maloj preslatkoj frčkici.
Vidim da ste uživali. Plaža je super. Di je to?
jako slatka curica - sada vas "poznamo" pa ćemo vas prepoznati i u vrtiću.
Preslatka i prezgodna pišuljica, a kosa........prekrasna. :D
Predivne li djevojčice :heart:
Koja kosica...
da, kosica je za sada glavni adut. i samo je ja uspijem raščešljati, uglavnom dok je na ciki ili nečim jako zauzeta. ima dana kad i ne stignemo do češlja.
plaža je u biogradu, soline. ujutro oko 8 -9 je milina, kasnije popodne je prilična gužva, ali ona je svejedno uživala. i parkić je zgodan. najbolji je odmah poslije kupanja dok se mokri badić ljepi za tobogan :roll:
vrijeska, mamu kamere baš ne vole (a ni vrijeme mi ne ide u prilog), pa bježim iz kadra kad god uspijem.
da znaš da i meni isto, sličan su tip, samo mi se zara čini nježnija.Citiraj:
andrea prvotno napisa
lada je onako... vragolasta mala šumska vilenjakinja. :)
Preslatka je a pogotovo u crvenom badiću :*
:love:
Lada je ko s reklame :heart: ! Molim obratiti pažnju na ručni sat! :mrgreen:
Ajme, dijete ti je premedeno :heart:
A lokniceee... :D
Kako samo zavidim mamama koje mogu kupovati haljinice, badiće, volančiće, rozo... :PCitiraj:
čokolada prvotno napisa
držim fige da i ti to počneš kupovati uskoro ;)Citiraj:
Brunda prvotno napisa
prekrasna djevojčica... :heart:
fakat!Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
cijelo vrijeme si mislim, što to ona ima u sebi nevjerovatno (osim lokna), ali ajvi, fakat si dobro rekla.
baš vragolasta vilenjakinja! :D
Preslatka mišica! :heart:
preslatka je, :love: maloj frčkici
Preslatka mala djevojcica! :heart:
Loknice su stvarno preprepredivne...
lada je genijalna, totalno je posebna, a ono što obožavam na njoj je njen glas. ;)
i da, i meni sliči na zaru :lol:
da, ima promukli glas kao da puši pola šteke na dan :lol:
baš si zato mislim da i njoj nebi loše stajao zarin novi look. još ću malo razmisliti. uštedili bi dnevno skoro 20 minuta koliko sada ode na raščešljavanje rezultat kojeg je opet neraspetljivi splet šurlica :roll:Citiraj:
lutonjica prvotno napisa
to ti je meni genijalno na malim klincima, daje im neku mudrost, iskustvo, što ja znam i onda su mi jaako posebni.Citiraj:
da, ima promukli glas kao da puši pola šteke na dan
a za friz pitaj prvo ladu da li se želi šišati :mrgreen:
zara je htjela, kao prvo joj je frizer nešto prekrasno, odraslo i tajnovito pa je sva umirala od uzbuđenja što ide frizeru. a kao drugo, ja imam kratku kosu, a ona je u fazi "hoću isto kao i mama" (moram paziti da se obučemo bar u iste boje, ili ako je ona u suknji, da sam i ja u suknji :roll: )
a češljanje, ja zaru nikad nisam češljala, samo sam prstima prolazila :oops:
ma ja ne mogu vjerovati i da i Ladine slikice nisam vidjela! Šejmam se!!!!
Pinkićka, ne da ti je Lada divna, već predivna!!!!! :heart:
:lol: šta se ti sve nećeš sjetiti...Citiraj:
mamma san prvotno napisa
lut, danas je lada htjela skinuti suknju s mene kad sam odlazila na posao. ali špange, gumice i ine điribinđe za kosu ne želi iako ja uvijek imam nešto u kosi. a za šišanje joj je svejedno iako mi se čini da bi pobjegla iz frizeraja. a sve više mi se sviđa zarina frizura...
dođite k nama pa će je andrej naučiti. on voli pangice, a ima i narukvice koje si stavi na ruke i onda hoda kao robot od straha da mu ne padnu.
(frizura bi joj super stajala!)
ma odite kod macek doma, ne bu pobjegla ;)
zara je, uz šišanje, tamo dobila i tanjur juhe, sladoled, gledanje teletubbiesa i igranje s macekinom zarom
Sa zakašnjenjem gledam slike :oops: i topim se, Lada je prekrasna.
Koja mala šminkerica, odvaljujem na sunčane cvike i sat. :heart: