Primjećujem to jučer i danas
Imam li razloga za brigu?
Jel to može biti krv ili neka hrana može tako obojati urin?
Printable View
Primjećujem to jučer i danas
Imam li razloga za brigu?
Jel to može biti krv ili neka hrana može tako obojati urin?
Moguće da je krv, iako kod moje je to više bilo onako, u sluzavim komadima. Ali bi je u tom slučaju, barem je moju, i peckalo dok mokri i stalno bi piškila. Možda je kakva bakterija u mjehuru. Pokušaj sa sokom od brusnice, uvinim čajem.
Za obojanu mokraću od hrane, ne znam. U svakom slučaju, trebate urinokulturu.
Moja preporuka je napraviti urinokulturu.
napravi urinokulturu
Cikla izrazito boji urin u roza-crveno, i ne treba je puno pojesti da se to dogodi. Možda se tako ponašaju i neke umjetne boje za hranu.
Uhvati urin i stavi ga u neku užu čašu i ostavi neko vrijeme, ako se istaloži crveno na dnu onda je krv, ako ne još uvijek može biti hemoglobin, za obje stvari treba ići doktoru.
Jela je jučer i danas puuuuno cikle, ali ipak idemo sutra kod doktora
Sad zadnje kad je piškila više nije bilo tako crveno, ali ja sam zaboravila uzeti i pustiti da se istaloži. Danas nije jela ciklu, ali jučer stvarno puno. Triput je tražila da joj stavim još.
Ne žali se na peckanje i ne ide ništa češće na wc
Cikla fakat zna skroz obojiti urin :)
:) upravo tako, znam to iz osobnog iskustva
cikla farba sve! i stolicu i urin! kad se samo sjetim koliko sam puta protrnula... :roll:
A nije se ni ništa istaložilo. Kaj da idem doktoru ili ne?
ja mislim da ne trebaš; ako je dijete fakat jelo puno cikle i ako se nakon dan-dva boja normalizira...
a ako si baš jako zabrinuta, onda rađe odi, pa to je par minuta posla...
Prvo ću je nazvati pa ću vidjeti. I ja mislim da je stvarno od cikle jer se na ništa drugo ne žali, a boja se normaliira
Bit će da je cikla - počne bojati urin otprilike 2 sata nakon jela, slijedećih 6-12 sati je mokraća obojana (bar kod mene, moji nisu takvi ljubitelji cikle da bi to mogla proučiti, više im se slučajno desi da je pojedu).
Zvala sam dr i rekla je da je vjerojatno cikla, ali ako se jako brinem neka dođemo. I taman mislim kako nećemo ići, a onda prije podnevnog spavanja šok - ne samo urin, nego i stolica. i to kako. A onda nakon prvotnog šoka skužim da je to baš ona bordo boja cikle, a ne boja krvi. A mislim da jučer ni nije kakala pa je to valjda to.
ma to je to ;)
To je od cikle. Ne treba ti doktor. Mia je tamani ko velika i nema mjesta panici.Citiraj:
branka1 prvotno napisa
cikla definitivno. to je moja omiljena salata pa onda ovo mogu reći iz iskustva.
Da, stolica je isto crvena od cikle. Najdrastičnije je ono kad brišeš a na bijelom papiru ostane izrazito crveno...